Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaşla ilgilenen GM İnsanmı_?(oyunda insanmı_?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arakdaşlar şu an breth işgal altında ve anlamaadım ss aldım ztn....forumlara göndercem.
Orclar önde olmasına rağmen yine ırt zırt dedi keeperi öldürün dedi GM lagaluga yaparak savş kazandırdı:(

humanlar bundada haklıydık demeyin lütfen..Çünkü hem kill hem gate olarak öndeydik..[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh
Nation:Karus...................Nation:Karus
Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight
Lvl:60............................Lvl:62
Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2
Np:10xxx..........................Np:15xxx

Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D
Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
Mesaj tarihi:
Allaşkına humanlar gate keeper'i öldürdü diye mi yazdın şimdi bunu?

Gm le ne alakası var ben bunu anlamıyorum ki...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
lol ondan deil savşta öndeyken ne oldu anlamdım onu söle!!!!!!!!!!!!!!!!+GM 2dir böle yapıyo ondan dedim insamı die onu yazmamamışım....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh

Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
Mesaj tarihi:
ehueeh bunuda kazancaz napcan sen oyununa bak:)açgözlüyüz belki:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh

Mesaj tarihi:
Orclar'dan kimse kendi keeper'ini savunmayıp haldır huldur enemy gate keeper'a koşarlarsa kaybedersiniz tabi ki. Bunun başka bi açıklaması yok.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Geçen haftaki savaştan daha beter lag var. Hatta oyuna giremiyorum şu anda. Bu savaşıda tekrarlasınlar bakalım...[signature][hline]ID: Shakkil
Nation: Karus
Job: Sorcerer
Lvl: 58
Clan: ESC
Server: Ares
Mesaj tarihi:
savaştan önce 10 kişi kafemden eleman oyuna girdi. 8 kişi karus .

savaşa bir dakika kala 2 el morad dc olduk biz. orclar olmadı. savaşa girdiler, takıldılar. biz giremedik .

oyuna tekrar girdiğimizde çoğunluğun dc olduğunu ve içerde eziklerin olduğunu öğrendik. ( no offence, lafım herkese değil )

bu nasıl açıklanır ?[signature][hline] Deneme İmzası .

Char : Priest/Delikanlı
Clan : LéSath
Level : hakgetire
lagdan imanın gevremesi söz konusu
tam teşkilat knight empire beklenmekte.
temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Mesaj tarihi:
Yokki siizn gibi adammımız ben bekliyodum keeperda ama bende başka 2 kişi var başka yok+siz insanlar çok organize geliyonuz ve direk keepera abanıyonuz bizim orclar gatein orda cebeleşiyolzr:(
insan olasım geldi:)Beleş np kasamk varken gidip orc olduk am yinede mutluyum ben....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh

Mesaj tarihi:
Öncelikle şuna bir bakalım, savaşı kazanma durumları;

1- Keeper'lar
2- Üstteki şık gerçekleşmediyse; Öldürülen warder sayısı
3- Üstteki şıkta eşitlik varsa, ölü sayısı

yoluyla savaşı kazanan taraf belirlenir, kaldı ki bahsetmiş olduğunuz savaşta; Karus tarafı 1 Warder, ElMorad tarafı 2 Warder öldürmüş bulunmaktadır. Bundan dolayı ölü sayısı dikkate alınmaz.

EDİT: Savaşın toplam süresi 2 saattir. Bu sürenin yarısı savaş alanında geçer, eğer yarıyı teşkil eden bu 1 saatlik süre içerisinde, iki taraftan biri keeper öldüremediyse, bu süre sonunda diğer iki şıkta olan durumlar incelenir.

[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs

[Bu mesaj KaKsi tarafından 05 Temmuz 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Savaşlarda genelde gmler bulunmuyor sadece operatörler oluyor üstten geçen yazıları felan kontrol ediyorlar...[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
Gece savaşını kazandık ve bilin bakalım noldu?
Invasion sadece 5 dakika sürdü... yeter ya[signature][hline]ID: Shakkil
Nation: Karus
Job: Sorcerer
Lvl: 58
Clan: ESC
Mesaj tarihi:
said:
Shakkil, 06 Temmuz 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
Gece savaşını kazandık ve bilin bakalım noldu?
Invasion sadece 5 dakika sürdü... yeter ya

gece savaşı 4te olur savaş yeni başladı önceki bonustu[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares
FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares

For El Morad!
Mesaj tarihi:
Kazanırsınız, elinde sopayla gelen allahın ezik warrior u 1442dmg geçiriyo :) ehuahuahua, şapşaloz oldum walla :) topraktan yeşerenleri hiç hesaba katmıyom, neyse alın sizin olsun benim uykum var :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
  • Yeni Oluştur...