Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SwG Hatıralarımız-Kestiğimiz jediler,Bh'lar-Lamerler-silahimiz ve dps i(hava atma kısmı)kısacası gey

Bayrog

Öne çıkan mesajlar

said:
xieon, 23 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
said:
Axvka-min, 22 Haziran 2005 08:43 tarihinde demiş ki:
Infinitynin en iyi 2 bhsinden biri (idi)
Serverdaki en iyi 5 exceptional dottan birinin sahibi(idi)
Solo jedi master alan 2 bh den biri (idi)
Tiggs ve GarVa ya teşekkürler artık değil.

-III- Team Empre
Vintarina/Vintar

ne yaptilarki DEV ler silahimi aldilar elinden? bildigime gore boyle bir alma haklari yok diye biliyorum yani bir adam forumlarda satiyordu 1000-4500 damageli t21 normal playerlar 500m falan verdiler sonra DEV ler sen ver o silahi bize biz sana 700m verelim dediler öyle aldilar

900 poison lance di 20k uses %260 pot olan bi lance.. yanına 300-400 gibi olan bi fire lance onun yanınada 1k küsür dmg olan bi lance..
dot ları silip sistemi değiştirince ne dmg kaldı ne poison
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bende bir animi anlatim yeni jedi olmusum avdan donmusuz guild hallda sakince oturuyorum logout olcam ama bir kac is var onlari hallediyorum(guild halla baskasi giremiyor sadece bizim guild) derken bir mavi nokta geldi bizim guild hallin onunde duran djk arkadasa beni sordu nerde diye beni goremiyor tabi icerdeyim radardada gozukmuyorum iceri loading olmadigindan bende arkadasa tell attim offline o 10dk once cikti de dedim bunu diyincede arkadas bh a adamin tek dedigi damn diyip gitmek oldu o gun 2 saat daha online kaldim gelmedi bir daha adam respec BH i bu olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Benim icin en unutulmaz an,kurdugumuz zamanki adıyla Dark Legion olan ilk PAyı hizmete acmamızdı heralde, şu andaki son haliyle ismi ne oldu hatta hala PA duruyormu ondan bile haberim yok ama o anı asla unutamam heralde.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise
Sosyal ağlarda paylaş

En son başıma gelen şey. Bir ay kadar önce BH karakterimle bir jedi Mission almistim. Daha cok Jedi karakterimle oynadigim icinde missioni aldigimi bile unuttum sonra.

Jedi ile ozellikle Bane icin son hafta baya bir Necrosis yaptim. Genelde uc kisi gittik. Bir TKM ve bir Jedi daha. Gecen aksam 2. Bane'i de dusurduk ve bana cikti.

Ucumuzde yeterince NK yaptigimiz icin biraz bikkinlik var hadi Aaukan yapalim dedik. Aaukan deyince grup, macro ve area attack onem kazaniyor. BH karakterimi de aldim oyuna. 4 kisi Aaukanda bulustuk. BH karakterde makrolari duzenleyip run ettim. Ve bir anda benim BH karakteri ates etmeye basladi. Bakiyorum herhangi bir spawn yok. Ne oluyor demeye kalmadan anladim ki BH karakterimin missioni gruptaki diger Jedi:)))) Adamin adini ilk duydugumda Jedi karakteri ile hic yabanci gelmiyor, belki forumlardaki bir satisima fiyat teklifi vermistir oradan animsiyorum demistim TKM'ye. Neyse BH'tan silahi unequip yaptim, jedi'dan uzaklastim, missioni destroy ettim hemen ama hala saldirabilir konumda. Durumu anlatacak vakit yok zaten. Jedi geldi oldurup slain'i atti.

Ondan sonra iki saat durumu izah etmekle gecti)))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Sosyal ağlarda paylaş

ehah iyiymiş eylül

said:
Eamer, 23 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
benim en güzel anim npc jedi masterla konuşmaya çalişan bir newbieyi izlemekti.Ölünce tepkisi baya sert olmuştu ama:)
ahah bu bana da olmuştu newbieyken, hatırlarmısınız bilmem, foruma da yazmıştım nolüyo len diye: http://forum.paticik.com/view.php?id=81321 :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

bi gun arkadaslarla konusuoruz cantinanin onune bi bh geldi daldi bana. bende de ls skill yok hepsi healde fr2 de (yada cloak hatirlamiom tam) yani kisaca kacmak icin respeclemistim butun skilleri. daldi herif bana. bende daldim. adama bi kd attim sora basladim saber hit le vurmaya vurdugum damage yok denecek kadar az. lol adam kd den kalkamyi bilmio. adami öle vura vura kestim. iste respec bh budur:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...