Genwa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: xieon, 23 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki: said: Axvka-min, 22 Haziran 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Infinitynin en iyi 2 bhsinden biri (idi) Serverdaki en iyi 5 exceptional dottan birinin sahibi(idi) Solo jedi master alan 2 bh den biri (idi) Tiggs ve GarVa ya teşekkürler artık değil. -III- Team Empre Vintarina/Vintar ne yaptilarki DEV ler silahimi aldilar elinden? bildigime gore boyle bir alma haklari yok diye biliyorum yani bir adam forumlarda satiyordu 1000-4500 damageli t21 normal playerlar 500m falan verdiler sonra DEV ler sen ver o silahi bize biz sana 700m verelim dediler öyle aldilar 900 poison lance di 20k uses %260 pot olan bi lance.. yanına 300-400 gibi olan bi fire lance onun yanınada 1k küsür dmg olan bi lance.. dot ları silip sistemi değiştirince ne dmg kaldı ne poison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Bayrog, 23 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Abi bir silahda nasil 1000-4500 damage olur. Bunu kim nasi yapar veya bu silah nerden çıkar??? NS rangerdan lootlamis lowcadaydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paticikin en baba adami Cem_Jedi'dir Baska Bisi Dememe Gerek Yok Zaten...:D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu arada bende bir animi anlatim yeni jedi olmusum avdan donmusuz guild hallda sakince oturuyorum logout olcam ama bir kac is var onlari hallediyorum(guild halla baskasi giremiyor sadece bizim guild) derken bir mavi nokta geldi bizim guild hallin onunde duran djk arkadasa beni sordu nerde diye beni goremiyor tabi icerdeyim radardada gozukmuyorum iceri loading olmadigindan bende arkadasa tell attim offline o 10dk once cikti de dedim bunu diyincede arkadas bh a adamin tek dedigi damn diyip gitmek oldu o gun 2 saat daha online kaldim gelmedi bir daha adam respec BH i bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Oha adam daha friend liste ekleyip bakmayı dahi akıl edemiyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arkansis, 27 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Oha adam daha friend liste ekleyip bakmayı dahi akıl edemiyor onu bırak pm atsa bile yeter lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Benim icin en unutulmaz an,kurdugumuz zamanki adıyla Dark Legion olan ilk PAyı hizmete acmamızdı heralde, şu andaki son haliyle ismi ne oldu hatta hala PA duruyormu ondan bile haberim yok ama o anı asla unutamam heralde.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Umarım yine Enaxa Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 corbantis de var bir tane Dark' Legion imp. jedi sehri ve guild bayada güçlü bir ara tüm gezegenlerde imp.ler üstün gelmeye baslamisti onlarin yok ettigi baseler sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşlar artık kesme işini gençlere bıraktım...Bir ayda 40 Jedi kestim .benim için kafi ,Artık Padawanım Kaçmak ve saklanmak benim karekterim oldu...Gelmeyin lan peşimden olmayım xp den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 En son başıma gelen şey. Bir ay kadar önce BH karakterimle bir jedi Mission almistim. Daha cok Jedi karakterimle oynadigim icinde missioni aldigimi bile unuttum sonra. Jedi ile ozellikle Bane icin son hafta baya bir Necrosis yaptim. Genelde uc kisi gittik. Bir TKM ve bir Jedi daha. Gecen aksam 2. Bane'i de dusurduk ve bana cikti. Ucumuzde yeterince NK yaptigimiz icin biraz bikkinlik var hadi Aaukan yapalim dedik. Aaukan deyince grup, macro ve area attack onem kazaniyor. BH karakterimi de aldim oyuna. 4 kisi Aaukanda bulustuk. BH karakterde makrolari duzenleyip run ettim. Ve bir anda benim BH karakteri ates etmeye basladi. Bakiyorum herhangi bir spawn yok. Ne oluyor demeye kalmadan anladim ki BH karakterimin missioni gruptaki diger Jedi:)))) Adamin adini ilk duydugumda Jedi karakteri ile hic yabanci gelmiyor, belki forumlardaki bir satisima fiyat teklifi vermistir oradan animsiyorum demistim TKM'ye. Neyse BH'tan silahi unequip yaptim, jedi'dan uzaklastim, missioni destroy ettim hemen ama hala saldirabilir konumda. Durumu anlatacak vakit yok zaten. Jedi geldi oldurup slain'i atti. Ondan sonra iki saat durumu izah etmekle gecti)))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehah iyiymiş eylül said: Eamer, 23 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: benim en güzel anim npc jedi masterla konuşmaya çalişan bir newbieyi izlemekti.Ölünce tepkisi baya sert olmuştu ama:) ahah bu bana da olmuştu newbieyken, hatırlarmısınız bilmem, foruma da yazmıştım nolüyo len diye: http://forum.paticik.com/view.php?id=81321 :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bi gun arkadaslarla konusuoruz cantinanin onune bi bh geldi daldi bana. bende de ls skill yok hepsi healde fr2 de (yada cloak hatirlamiom tam) yani kisaca kacmak icin respeclemistim butun skilleri. daldi herif bana. bende daldim. adama bi kd attim sora basladim saber hit le vurmaya vurdugum damage yok denecek kadar az. lol adam kd den kalkamyi bilmio. adami öle vura vura kestim. iste respec bh budur:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar