Apache Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Okul bitti,yarın çok güzel olacak,çok eğleneceğim deyipte,ertesi sabah 40 derece ateşle kalkmaya sinir olurum.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 okulun bitmesine ve sevdiigm kızla birlikte olamamama[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 buna bide buna[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Chemical, 25 June 2003 21:14 tarihinde demiş ki: deniz anası +1000 böle 5-6 saat bilgisayarda takılırım sonra tam "hadi biraz ders çalışıyım" derken annem içeri giripte "yeter bilgisayar oynadığın dersini çalış!!" dediği anda en kıl olduğum oyunu yükleyip saatlerce onu oynarım. sırf ders çalışmamak için. -kırk yılın başında bi jöle sürdüğümde tam dışarı adımımı atar atmaz yağmur yağması. -"Arkadaş kalalım" lafı -"Bu çoçukta çok yakışıklıymış" lafı -"Abi benim işim çıktı ben gelmesem olurmu" lafı -"Aradığınız Kişiye şu an ulaşılamıyor, lütfen ..." lafı amma gıcık adamım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 okul kesin tatil olmalidir havada feci bir kar yagisi vardir oh dersin yarin oyle bir tatil olacakki disari bile cikamayacaz sabah bi kalkarsin yerker sadece camur ve servis assada seni bekliyor.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sevdiğim müziklere bunnarda müzik mi denmesine abuk subuk konuşanlara mod olup insanları kale almayan kendini bişi sananlara[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bir yerden yeni duyduğu bir müzik grubunun doğru dürüst 2 şarkısını dinlemeden, yanıma gelip "abi çok güzel kesin dinle" söz öbeğini kullanan kimse. Sonra muhabbeti geçince önce ben dinledim diyen zırto 84 ü 85, 69 u 70, 54 ü 55, 44 ü 45 yapmayan hocalara gıcık olurum yok hafif oldu. Katilleri olmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 *!sessizce bakar* *!kendi isminin geçip geçmediğine* :) neyse ben daha çok bir tarafıma ağrı girince fln uyuz olurum bir tarafım burkuluncada birşeyin olmadığındada bilgisayarımdan uzak kaldıgımdada 56k ile nete bağlanıncada arkadaşlarım sattığında yaptıklarım boşa gittiğinde inanmayanlar arkamdan vuranlar oldugunda oo say say :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hmmz sezonun ortasında tam gaza gelmisken block king derecesine yukselmisken dirsegimde odem cıkması ustune bacagımda ic yırtık olusması bohueee allaaam ben sana ne yaptım ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: THARKAS, 25 June 2003 23:15 tarihinde demiş ki: okul kesin tatil olmalidir havada feci bir kar yagisi vardir oh dersin yarin oyle bir tatil olacakki disari bile cikamayacaz sabah bi kalkarsin yerker sadece camur ve servis assada seni bekliyor.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri katılıorm uyuz bir durum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bi kere din sınavı olcaz 30 sayfadanmı ne adam zaten soruları veriyo sağolsun :) ben 2 sayfa ilerden başlamışım o 2 sayfan 3 soru çıkmazmı :) 65 aldım sınavdan heh[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: fizban, 25 June 2003 17:38 tarihinde demiş ki: ben gıcık olmam.[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal ...!?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar