Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaşlar benim makinemdesmall tower, her türlü marble we het türlü two story willa duvarları gözükmüyo sadece metal doorrarı , içerideki strongboxlar, we tabela görünüyo allah rızası için el atın ne action yapabiliom ne de towera kaçabiliom
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 multi.mul dan kaynaklanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Baska bi saglam serverin multi.mul dosyasını al[signature][hline]go2hell
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 olmadı:(:( arkadaşlar plz help plzzzzzzzzzz
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 multi miydi tiledata mıydı hatırlamaymıyorum ben ole cozmustum sorunu[signature][hline]go2hell
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aynısı bendede olmuşdu pacht yaptım geçdi gitti [pacht i yanlış yazdım dogrusunu hatırlamıom kafam güzel idare edin ][signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Patch olucak ben duzelteyim patchi yapmak içinde uoya tıklaman yeterli uo klasorunde
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 PAtch yaptım olmad 6 kere patch 9 kere sildim yükledim olmuyo olmuyo....
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cd dekı tiledata fln bozuktur ... bı arkından al ..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya tiledata yada multi mul lardan biri unuttum işte :( bendede olmustu o sorun[signature][hline]go2hell
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende bı bug oldu ewlerın ıcınden gecıyodum pvp serverında adamlara kalvas atıyodum ewın ıcıne gırıyodum hauhauha :D[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tiledata ile alakası yok multi.mul ve multi.idx dosyalarınızı örneğin nebulanın dosyaları ile deği$tirin ( nebulanın multileri ; multi.m2l ve multi.i2x )[signature][hline]- TLNE - KSiempre ownz himself! Find Your Extacy!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sil tekrar yükle. tek bi server seç kendine oynayacak. uo klasörünün içine de abuzürt zip dosyaları açma. bu dediklerimi yaparsan yüzde bi milyon sorunun çözülecek :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar