Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Small Tower, Marble e her türlü büyük ev duvarları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar benim makinemdesmall tower, her türlü marble we het türlü two story willa duvarları gözükmüyo sadece metal doorrarı , içerideki strongboxlar, we tabela görünüyo allah rızası için el atın ne action yapabiliom ne de towera kaçabiliom
Mesaj tarihi:
aynısı bendede olmuşdu pacht yaptım geçdi gitti [pacht i yanlış yazdım dogrusunu hatırlamıom kafam güzel idare edin ][signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Mesaj tarihi:
cd dekı tiledata fln bozuktur ... bı arkından al ..[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
bende bı bug oldu ewlerın ıcınden gecıyodum pvp serverında adamlara kalvas atıyodum ewın ıcıne gırıyodum hauhauha :D[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
tiledata ile alakası yok
multi.mul ve multi.idx dosyalarınızı örneğin nebulanın dosyaları ile deği$tirin ( nebulanın multileri ; multi.m2l ve multi.i2x )[signature][hline]- TLNE -
KSiempre ownz himself!
Find Your Extacy!
Mesaj tarihi:
sil tekrar yükle.
tek bi server seç kendine oynayacak.
uo klasörünün içine de abuzürt zip dosyaları açma.
bu dediklerimi yaparsan yüzde bi milyon sorunun çözülecek :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
  • Yeni Oluştur...