Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Arkadaşlar sürekli bu mesajı alıyorum ve serverdan düşme hadisesini yaşıyorum benzerini yaşayan varmı? 2 hafta öncesine kadar herhangi bir problem yoktu fakat 2 haftadır böyle...Farklı account larla aynı bilg da problem olmuyor benim accountumla başka bilgisayarlarda problem devam ediyor yani problem tamamen accountsal... Defalarca wow'a mail attım fakat herseferinde salak yolları denettiler bir türlü kabul edemiyorlar hatanın accountdan kaynaklandığını... Neyse aynısıyla karşılaşan ve bir çözüm bulabilen varmı acaba? Saygılar...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc. Wow- Lamara - Lvl42 Mage - TheMaelstrom -Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben genelde q verince basima geliyor bu ya da if gibi kalabalik bir yere girince. ama kafayi yiyecem az kaldi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 AH'nin oraya gelince 3 kere critical error verdi, üstüne de Kernel fatal error verdi bugün. Ne bahtsız adamım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok ya benim öyle olsa ok diycem benimki oynatmıyor direkt ve işin kötüsü 3 - 4 ayrı bilgisayarda benim accountla girdim aynı problemi yaşıyorum ve bu bilgisayarlar hep wow oynanan bilgisayarlar (cafe filan deel ev) neyse cancel ettim accountu zaten iide bi mail salladım Saygılar...[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc. Wow- Lamara - Lvl42 Mage - TheMaelstrom -Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bu aralar servedaki restler oyundan düşmeler AH den kaybaklanıyor satışlar alışlar vs itemlar bulunamıyor Ah dekiler grev yapıyomuş :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 onu geçte abi priestin biri bana fear çakıp haritanın içine yollamıştı o zaman benimkide böle girip girip düşüodu. sonra nasıl duzelttim hatırlamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Walla ben cosmos kurduktan sonra çok olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 pcyle alakası olması lzm denemissin onu bilmiorumda olan süreyi fln yazsan? aynısı bendede oluo baska pcde deneyince 4 saat aralıksız ounadım dier pcde 10 saniede atılıodum en son bazen atılmanda lagdan dolayı oluo accounttan dolayı olusan bi problem olması çok zor dediklerime fln baq formatla çözülmüyebilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gorgo kullandigin addonlardan olabilir misal ben Cosmos kullaniyorum ayarlar her karakterimde farkli su olabilir misal addonlarinda cok tiemr hesalamaysi yapan yada item cost vb bişi aciksa zorluyor o yüzden atıyor olabilir.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 makineden olabilir arada sırada oluyor banada ama cok fazla deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gorgo accountunla giren başkası warmı acaba.. ?? sen oyundayken oda girmeyi deniyo olmasın :D :D :D Sorunu çözdük beyler Gorgo nun babasıda kendi ewinden girmeyi deniyomus durmadan..... Allahım sandalyeden düşcem :D :D :D[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Resh, 06 Temmuz 2005 07:51 tarihinde demiş ki: Gorgo accountunla giren başkası warmı acaba.. ?? sen oyundayken oda girmeyi deniyo olmasın :D :D :D Sorunu çözdük beyler Gorgo nun babasıda kendi ewinden girmeyi deniyomus durmadan..... Allahım sandalyeden düşcem :D :D :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar