-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya bu nedir böyle göçüp duruyo... isimiz gücümüz var offff :([signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ne işiymiş bu saatte :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hatun? l0llllllll msn sorun yokki?[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben sabahtan beri onlineım, yani msn up![signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj fastreload tarafından 06 Temmuz 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 erutanla suan konusuyoz tartısıyoz kavga ediyoz sorun yok[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Su msni bildim bileli kullaniyorum daha bikere sorun cikarmadi hayret yani.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 enteresan.. 3-4 kisiye daha sordum onlarda giremiyo. BU arada is hatun isi degil :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bende de down, telekom u geçti msn[signature][hline]harvester latin oldu..messor.. Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylid...
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 geldi geri..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende gitti geldi sonra denemek için bi daha cıkım girim dedi bi daha giremedim :S[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
Pentotal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Demek ki yalniz degilmisim.Sorun benden kaynaklaniyor sandim bir an.
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Problemi sanırım MSN 7 Yapıyor...Eski versiyonlar açıyor sn 7 açmıyor bende...[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
Öne çıkan mesajlar