dona_malino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ilginc bir oyun, aman dikkat... http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php[signature][hline]Dona Malino
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Çözdüm hehe kisa sürdü kolay bisi bu .. Isteyene ipucu veriyim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://709709.com/game/esk.htm Bu çok daha zor ama dikkat bagimlilik yapabilir.. Not : Isteyene ipucu verilir ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
dona_malino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yukaridaki ilk bolumu gectikten sonra daha zor bolumler geliyor... bu ikincisi http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php ve bu da ucuncusu http://www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php[signature][hline]Dona Malino
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aah yapamadım. 3d ye geçeyim ben bari.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 blue chamberda numarayı nerden bulcaz numarayı netten buldum ama ipucu olarak nerde yazıyo[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tamam buldum[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hayda o kadar ilerledim su viridianda yanlislikla homeatikladim gitti hepsi =(( püü ! edik : az önce buldugum cakmak simdi gozukmuyo .. !![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj s1x0ms tarafından 06 Temmuz 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 önce tütsüyü al sonra çakmağı çift tıkla[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hangi tütsüyü ? cop kutusunun altinda degilmiydi cakmak kalkmiyo artik cop kutusu =) ?!?![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok yanlış sölemişim o kıllı kağıdı incele about item dan[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 imdat ilkinde kaldım daha rezilim :P el atıverin yani oyuna yapcak bişe kalmadı gibi
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nerde kaldın onu sölesen[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 paperı gönderdim parayı buldum sonra kaldım telefonla heralde bişi yapcamda ne yapcam nerden bilcem napcağımı hiç bi bilgi yok
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oha diyorum başka bişi demiyorum telefon numarasını nası buldum tamam bitirdim zaten acaip irenç olmuş arıycağın numara
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 crimson roomda takıldım bu sefer :) aşmış kabiliyetsizliğim sağolsun şifreli kasayı nasıl açıcam şifresini nasıl bulucam şöyle bi yere gittim yani en azından url yazan kağıta çalışan tek yer burasıydı ordaki kod açmadı napcam :)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oho crimsonı bitireli yıllar oluyo bakiyim bi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yellow room sayfasını refresh et[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar