Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cik cikabilirsen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çözdüm hehe kisa sürdü kolay bisi bu ..

Isteyene ipucu veriyim.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
http://709709.com/game/esk.htm

Bu çok daha zor ama dikkat bagimlilik yapabilir..

Not : Isteyene ipucu verilir ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Hayda o kadar ilerledim su viridianda yanlislikla homeatikladim gitti hepsi =(( püü !

edik : az önce buldugum cakmak simdi gozukmuyo .. !![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj s1x0ms tarafından 06 Temmuz 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hangi tütsüyü ? cop kutusunun altinda degilmiydi cakmak kalkmiyo artik cop kutusu =) ?!?![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
crimson roomda takıldım bu sefer :) aşmış kabiliyetsizliğim sağolsun şifreli kasayı nasıl açıcam şifresini nasıl bulucam şöyle bi yere gittim yani en azından url yazan kağıta çalışan tek yer burasıydı ordaki kod açmadı napcam :)
  • Yeni Oluştur...