Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşlar malezyanın clientınıu kurdum patch match herşeyi yaptı.Ama neden conencting de kalıyor.Butun sunucuları denedım hepsinde kalıyo.Sorun bendemi acaba ? resmide var :[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bağlantı problemi olabilir patch sorunu olabilir dipnot: arkadaki hatunda çok güzel :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bi 10-15 dk beklersen ve şansında varsa bağlanırsın. Uninstall etmek daha iyi bir çözüm olabilir :-)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Biraz önce girmiyordu.Simdi girdi .Alla alla :)Neden bu kadar az kişi oynuyor soylermisiniz ? [Bu mesaj Sphere tarafından 03 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Eskiden ücretliydi, sonradan beleş yaptılar ama tutmadı nedense. JAPKO daha cazip geldi millete :)[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arkadaşlar tavsiye ederim Malezya sunucuları cok guzel.Gercekten herkes yardım edıyor.Süper level kasıyorum.Level 11 de dts kesiyordum.Simdi lvl 32 oldum.Sizede tavsiye ederim.Serverda az kişi var ama cogalcak ileride.Harita zaten süper.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 burda herkez hangi serverda bende girem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hacı mykonun ole bi login problemi war bu aralar duzeldi ikinci cilkte giriyo ben sırf o nednle japkoya geçtim ama ordada dil problemi patch olayı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu malezya versiyonunu nerden indircez. bi de fiyatlar nasıl serverlarda[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: CaDoBaBa, 04 Temmuz 2005 15:32 tarihinde demiş ki: burda herkez hangi serverda bende girem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben oynuyorum connectıng yazarken asagıdan bellı aralıkla connecte tıklayın elmorad resmı ıse yapraklar donunca karus resmı ıse eldekı topuz donunca oyuna gırıyor az kisi var dogru ama cogu kısının sunucunun tekrar parasız oldugundan haberı yok ayrıca cogu usko ya kaydı paralı olması nedenıyle fıyatlar uskoya göre daha ucuk zira boss rateleri cok dusuk cok nadir iyi item alabılıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 onu nasıl indirdiniz ya inanamıyorum bende 15 saat dedi 6 kb ile indirecekdi!![signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bizim kafede 1.5-2 saat arası surmustu[signature][hline]Sunucu:Adonis Class:Rogue/Archer Lvl:6x Weapons:İronbow Ayrıca ultimanin eski pisliklerinden The Wicked Osiris Quidam Bloodyface :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya oyunu indirdim shapere ma passowar istio neredn bulcam yada nasıl yazcam senin verdiğin olmuyo next çıkmuo[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Jarlax3, 06 Temmuz 2005 02:08 tarihinde demiş ki: bizim kafede 1.5-2 saat arası surmustu sizin kafenin bağlantısı kaç? merak ettim 256 adsl kullanıyorum en az 24 ile indirmesi gerekiyordu[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar