Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye - initial D serisi

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

JAponyada gençler geceleri dağ yollarinda son model arabalari ile down ve uphill drift yarişlari yapmkatadir .. babasinin isteği ile eski ae86 toyota Trueno'su ile 12 yaşindan beri her sabah 04 de tofu servisi yapan takumi ise arabalarda, yarışmak veya bir yarışçı olmak konusunda hiç birşey bilmemektedir .. tek bildiği şey ise o dağda olabildiğince hızlı bir şekilde arabasını sürüp evine dönmek istemesidir ... fakat akina dağının efsanesi olma yolunda istemeden ilerlemek zorunda kalır ....

initial d 'serisinin bölümleri :
first stage - 26 bölüm x 25 dk (takumi'nin nasıl akina dağının efsanesi olduğunu anlatir )
second stage - 13 bölüm x 25 dk (takumi artik ünvanını korumak zorundadır , çok daha zorlu rakipler onu bekler)
third stage - 1 ova x 105 dk (takuminin son senesi ve okulunu bıraktıktan sonra ne olmak istediğine karar verdiği dönemi içerir)
battle stage -1 ova x 30 dk ( first second ve third stage 'in en ateşli yariş sahneleri toplanip grafiksel olarak revize edilmiştir)
extra stage - 1 ova x 60 dk ( first stage'de 22. bölümde çıkan mavi sil-080 sürücüsü hatunlarin başindan geçen maceralar anlatilir)[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
initial d 4th stage 2004 bahare sezonu itibari ile yayınlanmaya başlanmiştir , benim gibi initial D taraftari olup ta yeni duyanları uyarayim dedim ...gereksiz kişisel mırıldanmlar aşağıdadır adamlar yine süper yarışlar çıkarıyorlar ya ... bi 4-5 sene once izlese idim kesin ölü idim şimdiye bir ağaca bindirmiş ... off off off arabamla uğraşmak istiyorum yaaa . yaylari stock'a geri çevirmeden önceki haline döndürmek istiyorum , motora paramın o zaman yetemediği upgrade'leri yapmak istiyorum , daha büyük cantlar ve yeni performans lastikleri istiyorum ...off off ¨bitmez [signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

sevilen sokak yarışı animesi olan initial d nin 2005 yapımı flimi çıktı

indirmek için

http://www.animeturk.net/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=2[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
EXTRA STAGE 2

Sublanması "biraz" uzun sürdü ama nihayet

-------------

Bu arada ben kendi yorumumu yapayım: Herkese mutlaka izlemelerini önerdiğim bir seri... Şu ana dek Mecha-dışı serilerde insanı en gaza getiren tonlarda seiyuu performanslarını bu animede buldum desem yeridir. Gözünüzü kapatın, arka planda ezzos ve fren sesleri gelmese inanın bir mecha düellosunda düşman pilotların konuşmalarını duyduğunuzu sanabilirsiniz o kadar gaza getirici. (En doğru benzetme bu olur herhalde) Harika müzikler de atmosferi tamamlamakta. Live Action versiyonunun Japon dublajındaki fragmanda duyduğumuz AAA - Blood on Fire favorim.

Belki yegane eksisi başlarda karakter çizimlerinin bir miktar zayıflığı olabilir. Bir de bazı arkadaşlar 3D yarış sahnelerini yadırgayabilirler. Buna rağmen sevdiğiniz tür ne olursa olursa olsun şans vermenizi tavsiye ettiğim yegane serilerden olduğunu söyleyeceğim.

trivia: RR türünün şahlarından Ryousuke Takahashi'nin isminin önemli karakterlerden birisine verilmesi beni ayrıyeten memnun etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...

Manga'nın ve son sezon olan Final Stage'in geçtiğimiz aylarda sona ermesinin ardından ilk sezonun remake'i niteliğinde 3 filmlik bir seri duyurulmuştu. İlk film olan Awakening Chapter bugün nete düştü. Seiyuu kadrosunun değişmesi dışında yadırganacak birşey yok. Öte yandan seni seiyuu'lar da gani gani iyi, şöyle ki:

Mamoru Miyano , Shinichiro Miki yerine Takumi Fujiwara rolünde
Yūichi Nakamura , Tomokazu Seki yerine Keisuke Takahashi rolünde
Daisuke Ono , Takehito Koyasu yerine Ryōsuke Takahashi rolünde
Maaya Uchida , Ayako Kawasumi yerine Natsuki Mogi rolünde
Minoru Shiraishi , Mitsuo Iwata yerine Itsuki Takeuchi rolünde
Hiroaki Hirata , Unshou Ishizuka yerine Bunta Fujiwara rolünde

Bazı arkadaşları itebilecek ilk sezon animasyonları bu filmle birkaç gömlek kalite kazanmış. Ayrıca daha önce Initial D izlememiş arkadaşları da kendisine çekebilecek bir film olmuş. Öneriyorum şahsen.

[video]www.youtube.com/watch?v=3cOD-DWLcqg?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...