Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[+18] !! Bacak ortadan ayrılırsa..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Okulun bahcesinden disari kacan topu almak icin baya yuksek duvardan assagi atlamistim orta 1 e giderken indigimde sag bacagimi ileri attim ama sol bacagim gelmedi nedense sora baktigimda agacin yaninda duran kazigin derimden iceri kemige paralel olarak girdigini farkettim hala 4cm lik yara izi benle birlikte yasar, olaya tanik olanlar yasamaz :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
Asil bacagimi ordan cikarmak icin yasadiklarimi bilseniz :/ yani cidden ogrish ,shownomercy lik falan bisidi soktan aglayamadim bile 1 saat falan neyse daral geldi.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
bacak duz gelio havadan dik ve hafif egilmi direk kemige paralel sekilde etin icine giriyo nesi karisik ? :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
valla çok güzel bir olay benim böle hatırladığım uche nin gs maçında ayağı kırılmıştı kendi kalecisinin altında kalmıştı asla unutmam adamın aayağı bununki gibi yamulmuştu:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 05 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
madmaximus kimin fake isin? (penth dicektim od diilsinde kimin fake isin)

Kullanıcı adı: mADmaXimus
hmm bencede fakedir ya tabi fakeim ben lol[signature][hline]Lianna Human Paladin
Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaşın bu tür şeylere karşı bir tiki varmış, izledikten sonra kendini kaybetti..[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
Mesaj tarihi:
Ca eksikliği olmak zorunda deil aslında Ca fazlası da kemiklerde fazla sertlik yapıyo, asıl Ca fazlası olan adamın kemiği rahat kırılır(esnek olmadığı için).[signature][hline]Mekteb-i Sultani
Mesaj tarihi:
okan buruk un trabzon macinda kirilan bacagi beni benden almisti . o zamanlar rtuk falanda yoktu gayet net gostermislerdi adami tasirken bacak boink boink diye sallaniyordu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...