turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ohaaa diyorum başka bişey demiyorum
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: dominic, 04 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisiKoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Okulun bahcesinden disari kacan topu almak icin baya yuksek duvardan assagi atlamistim orta 1 e giderken indigimde sag bacagimi ileri attim ama sol bacagim gelmedi nedense sora baktigimda agacin yaninda duran kazigin derimden iceri kemige paralel olarak girdigini farkettim hala 4cm lik yara izi benle birlikte yasar, olaya tanik olanlar yasamaz :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 röeh be abi ayrıntılı olarak anlatma bari 0_o :P[signature][hline]chuck!
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Asil bacagimi ordan cikarmak icin yasadiklarimi bilseniz :/ yani cidden ogrish ,shownomercy lik falan bisidi soktan aglayamadim bile 1 saat falan neyse daral geldi.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu arada kemiğe paralel mi dik mi ? paralel olmasını pek aklım almadı da :9[signature][hline]chuck!
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 [Bu mesaj daverc tarafından 05 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bacak duz gelio havadan dik ve hafif egilmi direk kemige paralel sekilde etin icine giriyo nesi karisik ? :)[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ortada karışık bişi varsa oda benim MİDEM ![signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
redge Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 valla çok güzel bir olay benim böle hatırladığım uche nin gs maçında ayağı kırılmıştı kendi kalecisinin altında kalmıştı asla unutmam adamın aayağı bununki gibi yamulmuştu:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 oh be iyiki önce yorumları okumuşum izlemedim ve mutluyum :P
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben olsam izlemeden hayatta duramam karı gibi merakım var :)[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kişiler farklı görmüşdüm bu tip bir olay daha öncede. Tüyleri ürpertiyor.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Raistin, 05 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: madmaximus kimin fake isin? (penth dicektim od diilsinde kimin fake isin) Kullanıcı adı: mADmaXimus Kayıt tarihi: 27 Aralık 2003 09:09 hmm bencede fakedir ya tabi fakeim ben lol[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bizim arkadaşın bu tür şeylere karşı bir tiki varmış, izledikten sonra kendini kaybetti..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hehe bide başlıgı okuyunca ilk aklıma başka şeyler geldi benim.18+ falan görünce :)
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kalsiyum eksikliği Adamın yerinde olmak istemezdim[signature][hline]Krwlng in my skiN
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ca eksikliği olmak zorunda deil aslında Ca fazlası da kemiklerde fazla sertlik yapıyo, asıl Ca fazlası olan adamın kemiği rahat kırılır(esnek olmadığı için).[signature][hline]Mekteb-i Sultani
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hmm bak o açıdan bakmamışdım. Haklı olabilirsin.[signature][hline]Krwlng in my skiN
arc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yanlış tekme + iyi blok = kırık bacak üzücü tabi[signature][hline]Msn: [email protected]
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Niye +18 ki biz uche nin kırılan bacağını 15 yaşımızda tv den izlemiştik RTÜK neredeydi? Zihinsel ve ruhsal olarak gelişimim kötü yönde etkilendi şikayetçiyim![signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 of berbatmış ya için bir berbat oldu ya şimdi[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 höh ve vodan :)[signature][hline]go2hell
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 var böle vıdeo lar harbı cok kotu ayak kırıgı hıc cekılmez allah kımseye vermesın[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 okan buruk un trabzon macinda kirilan bacagi beni benden almisti . o zamanlar rtuk falanda yoktu gayet net gostermislerdi adami tasirken bacak boink boink diye sallaniyordu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Öne çıkan mesajlar