turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yahu kesiyorum kesiyorum çıkmıyorlar artık iyice sinirlendim yapmayacam görevi diyodum... bi patilere danışayım dedim. bunlar nası çıkcak yahu? bi elimden tutun daha yeni başladım ko ya ama butun sinirim bozuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Onlar çok sık çıkar aslında ? Doğru yaratıkları kesiyormusun ? Bulture horn : Bulture @ Moradon Gawolt Wing : Gavolt @ Piana Fang of Wolfman : WereWolf, Lycan, Laup-Grau vs.vs. @ eslant hariç heryer :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 05 Temmuz 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Gavolt piana'da lem.. o değil de ben bu kadar zamandır oynadım, 1 defa bile Gavolt wing çıkmadı. :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ahauaheaeae Ne yüzüme vuruon lam. Panikle yanlış yazmışık :-P[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Murtaza, 05 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Gavolt piana'da lem.. o değil de ben bu kadar zamandır oynadım, 1 defa bile Gavolt wing çıkmadı. :D Bendemi şans war.LoL ne zaman gavolt kessem kanat çıkıyor.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok baba biliyom hepsi nerden kimden çıkıyo bulture kese kese bi hal oldum yter artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bulture kestiğin yerin ilerisinde bir su yolu war nehir benzeri.Oraya git Werewolf lar war.Onlardan Fang Of Wolf Man çıkıyor.Kurt dişi yani. Gavolt kanadı içinde İlk önce gate e gideceksin ordan Piana Village e geçeceksin.Büyük taştan bir kapı var.Ondan geçeceksin orda Gavolt lar var.Onları kesersen Gavolt Wing yani gavolt kanadı düşer.Gavolt kanadı görevinin tamamlamak için kasma.Verdiği experiance bi işe yaramıyor.Ama gavolt kanatları pazarda 150k ya satılıyor.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 4-5 tane gavoltum olmuştur kendi lootladığım. :( ama diğerleri acaip fazla çıkarlar.[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Banada hic cıkmadı wing,giant kes dedıler onuda kestık.arkadaşada pianada kapı onunde cıktı,sans isi ..[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Wing bana çıktığını hatırlamıyorum... Şans. Ör; Bi adamı 30 yaparsı 30 cus'u olur bi adamı 50 yaparsın toplam düşen cus sayısı 2 dir.Şans işi...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 wing en çok gray oozy'lerin oradaki gloom'lardan çıkıyor. Aklınızda bulunsun...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: NeroWarden, 05 Temmuz 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Bulture kestiğin yerin ilerisinde bir su yolu war nehir benzeri.Oraya git Werewolf lar war.Onlardan Fang Of Wolf Man çıkıyor.Kurt dişi yani. Gavolt kanadı içinde İlk önce gate e gideceksin ordan Piana Village e geçeceksin.Büyük taştan bir kapı var.Ondan geçeceksin orda Gavolt lar var.Onları kesersen Gavolt Wing yani gavolt kanadı düşer.Gavolt kanadı görevinin tamamlamak için kasma.Verdiği experiance bi işe yaramıyor.Ama gavolt kanatları pazarda 150k ya satılıyor. Fang of Wolfman kurtdişi mi oluyor :D kurt kulağı deil mi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar