Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puzzle ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ara konus yani gecen sene yazlıktayken sabah 12 de oturdum gece 12de kalktım basından arada yemek falan o kadar :P yani 10-11 saatte yaptım severim puzzlelari sevmeyen ve sabri olmayan yapamaz... bu kadar

P.S:HMMMMMM[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
hayır yani, her parçanın yerini ortalama 3snde bulman gerekiyor, 15k parçalık puzzleı 12 saatte bitirmek için.

bunu yapabilmek için de hafif otizm sorunu olması gerekiyor insanın sanki. otizmi geçtim, otistik olması gerekiyor. ama yaptıysan helal sana ehe.
[signature][hline]ben BombaciMulayim

[Bu mesaj LiquiD tarafından 03 Temmuz 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Otistigim ben :P ya aslında basit dedigim gibi ilk once kenar parcalari ayirip kenarlari yaparsin zaten cok buyuk degildi parcalar kucuktu ve de cok renkli birseydi boyle o yuzden renklerden ayirabiliyordun herseyi yapması kolay bir puzzledi doga manzarası mı neydi zaten kuslar tavsanlar vardi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
abi istersen önce ortayı diz. başlarda, yaklaşık 10-15k parça arasından doğru parçaları nasıl ortalama 3snde buldun.

hayır yani sonlara doğru hızlandın 1-2snde bulmaya başladın da, başları ortaladın mı.

12 saatte 15k parçalı puzzle hakkaten fantastik bir şey, hesapla gör istersen yahu.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
anlamıyorsun galiba:P hani winnie the pooh gibi salak renkli renkli hersey birbrine benzeyten hayvanlar cocuk puzzle gibiydi sadece 15k parcaydı o kadar elimde olsaydı bulup sana verirdim puzzle yapardın sende bi gunde burda hava atmak icin soylemiyorum yaptım diye soyledigime pisman ettin sagol[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Enteresan geldi hakkaten 1.5 k lik puzzle 12 saatte. Helal derim baska bir sey diyemem..

Not : 15 k demissiniz. Afalladim sonra anladim ki 1500 mus.

1500 = 1.5 k :D[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Mesaj tarihi:
hayır abi yanlıs hatırlıyorsundur belki diye diyoruz. 15k ile 1,5k yı karıştırabilir zihin rahatlıkla.

ayrıca 15k parcalık puzzleı cocuk puzzleı yapacaklarını da sanmıyorum. cocuklara yönelikler daha az sayıda oluyor gördüğüm kadarıyla. o kadar yüksek parçalı şeyler bu işin fanatiklerine yönelik oluyor.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 03 Temmuz 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
cocuk puzzle gibiydi

iyi oku lutfen... yanlıs da hatırlamıyorum simdi anneme sordum :D yanlis hatirladim dedim herhalde sordum degilmis..ailecek yalancıyız aslına biz biliyor musun?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Simdi tekrar okudumda hakkaten 15k demissin.
İlk mesaj dalga amacli idi ama 15 k olunca isler degisti.
Abicim sen 15000 parcayi 12 saat HAkikaten BRAVo![signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Mesaj tarihi:
Sagolasin:P aslında yapmadım desem yalan soyledim desem herkes rahatlıycak mutlu olacak gibi bi his geldi icime ama demiycem cunku yalan degil istediginiz kadar da yalan olduguna inanabilirsiniz hic umrumda degil... ortaya tıyorum isteyen ustlenir ...

ha bisey daha konu bnm icin bitmistir istediginiz kadar tartısın yok 1.75 snde bulman lazim yok bilmemne cevap vermiycem hade eyw[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 03 Temmuz 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boyutları ne kadar oluyor 15k'lığın??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:

ben anneme alim bi tane ya, yazık bütün evde canı sıkılıyor. uğraşsın. :)

edit: amazon'dan bakmaya başladım hemen sonra, 3000 parçalık şöyle bi şey gördüm. delirir insan herhalde :)

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 03 Temmuz 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bende bi ara merak sarmıştım gittim 1000 parçalık bi puzzle aldım ama bitiremedim.. sinirimden parşaları yakıcaktım ama zor tuttum kendimi sonra öle bıraktım işte... bidahamı puzzle benden uzak olsun..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
çok sinir bozucu bi hobi.kesinlikle bu konuda çok başarısızım.yapanları da gerçekten tebrik ederim 5000 üzeri parçalıları.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
nickin ordan mı geliyor :)[signature][hline]" Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! "
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

Mesaj tarihi:
yaa üff bende de vardı ama tek bi sorunum vardı boyadan dolayı hangi parçanın neye ve hangi renge uyduğunu bulmak zor..
mesela havada bulut var ama bendeki tüm hava renkleri aynı açık mavi gibi...
resimle tamamen aynı değil yani resim
Mesaj tarihi:
Biz bi kere gömüldk 3000 parçalı puzzle a bitrdk tabi.Süfer oldu ama bn deliriodm bidaa puzzle yapmaya tövbe etcek duruma gelmştm valla.Neyse allah sabr ve kolaylk versn sana:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
Abi yalan demiyorumda 15 k insanın inanası gelmiyor. Bir tane gördüm allahtan beşiktaşlı değilmişim almayı planladım trübünden foto millet birbirine girmiş fln aman allah ım kesin intihar ederdim öyle bir puzzle olamaz :P[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
  • Yeni Oluştur...