mdma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 öyle bi keserki hele bide yeni versiyonu ışın palası, ışın keseri, hele bide ısın ninca yıldızı var duramazsınız önünde arkasında[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sanırım burda "ışın kılıcı olursa" geyiği dönüyor. ee ışın kılıcı olunca siz aynı zamanda force'a hakim olamıyorsunuzki. Al eline sen lightsaber'ı sana bir kurşun sıkayım ölürsün. İş force'da biter. Işın kılıcı yalan.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 el feneri ile bizimi korkuracan leyn?? :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu isin kilici goz almiyomu baba? gozlukle kullanmak lazim, mazallah kaynak aleti bile kor edebilioken kos koca isin neler yapar kimbilir.
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yazık ettiniz guzelim threat i..... :([signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ya gerçektede var hologramlı bakıyodum ben bi ara sonra 1100$ olduğunu öğrenince pc e bile format attım
Öne çıkan mesajlar