knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 char ismi ironhawk level 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 orc mu human mı?[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 human yardimci olmak derken oyun hakkinda bilgi vs:) para levelime gore var heralde biraz gem bide opalmi ne cikti vendor ikisine 150k falan veriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 beramusta acc mı sattım yoksa yardım ederdımde :) burda fatih in yazdıgı topicteki questleri okuyup yaparsan ztn 30 olana kdr sana yetecek kdr para toplar, moradondaki partylerlede exp kasarsın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Orc olsan kastırırdım boş duruyordum.Pardon ark yukarıda vermiş adresi :) [signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 05 Temmuz 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar