sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 öğlen 12 civarı evden çıkarsın kadıköyde dolaşmaya. bir müzik marketin önünden geçerken taptığın bir sanatçı olan şebnem ferah'ın dev karton posterini görürsün. içeri girersin fazla var mı diye sorarsın. görevli de sana 15 dakka önce bir kadına verdiğini söyler. görevliyi acil durumlar için yanında taşıdığın micro uzi ile eleğe çevirdikten sonra, o müzik marketi de ateşe verip kapının önündeki karton posteri alıp kaçarsın. off ya neden 15 dakka erken çıkmadım ki evden. grr hrr ve argh :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Harbi alıp kaçsaydın muhauha :-D[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yok yarın molotof kokteyli ile gidiyorum o dükkana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Sabo sen sus. Sen çok çirkef bi basketbol oyuncususun bi kerem.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 muhaua bunla onun ne alakası var?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 e söleseydin gruba bassaydık beraber dükkanı eaeh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 lol dün müymüş bu pardon ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: LvL_Sabo, 25 June 2003 05:32 tarihinde demiş ki: marketin önünden geçerken taptığın bir sanatçı olan şebnem ferah'ın dev karton posterini görürsün. içeri girersin fazla var Bakıp geçerim çünkü adını ilk defa duydum bi kadını posterde tanımamın imkanı yok :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 şimdi kadından bahsedicem ama thread i açan ark bozulcak... :p[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nie sevmiyo musun yokosa şebo'yu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Ardeth, 26 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 25 June 2003 05:32 tarihinde demiş ki: marketin önünden geçerken taptığın bir sanatçı olan şebnem ferah'ın dev karton posterini görürsün. içeri girersin fazla var Bakıp geçerim çünkü adını ilk defa duydum bi kadını posterde tanımamın imkanı yok :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate yalnız şebnem ferah'ı duymamak da bilmiyorum yani. helal olsun :) sağır sultan bile bilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Estel_Anorien, 26 June 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Sabo sen sus. Sen çok çirkef bi basketbol oyuncususun bi kerem.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır pardon abi susuyorum affediyo musun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 abi sağır sultan biile bilir demişin duymakla ne alak :p bu akşam gıcığım[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: LvL_Sabo, 26 June 2003 00:29 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 26 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 25 June 2003 05:32 tarihinde demiş ki: marketin önünden geçerken taptığın bir sanatçı olan şebnem ferah'ın dev karton posterini görürsün. içeri girersin fazla var Bakıp geçerim çünkü adını ilk defa duydum bi kadını posterde tanımamın imkanı yok :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate yalnız şebnem ferah'ı duymamak da bilmiyorum yani. helal olsun :) sağır sultan bile bilir yani Bi iki kere duymuşumdur belki şimdi ferah soyadı tanıdık geldi yoksa feriştah'dan mıydı o :) Pop müzik yapıyosa zaten tanıma imkan yok hayatımda isteyerek/bilerek türkçe pop dinlemedim :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 pop - rock ama şöyle bir garanti verebilirim. TR'nin en kaliteli sanatçılarından hatta sanatçısı ve ben yarın için evde molotof kokteyli hazırlamaya başladım. var mı benle gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yalnız şebnem ferah ın hacılara karşı özel bi ilgisi yok bildiğim kadarıyla anlayan annadı ehe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben bu sakalı göbeğe kadar bırakıcam, süper sakal yapcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar