Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 arkası baya bi acaip olmuş[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Aslında çok fark yok da renklerin tonundan ole gozukuyo bence[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Silthanas, 25 June 2003 00:30 tarihinde demiş ki: ben boxer lari da seviyorum.. yeni nesil boxer biraz daha guclu..daha atak.. zira kullanmi$tim =P[hline]Külliyen Yalan... bendeki forum temasından dolayı mı imzanın üstündeki çizgi pek gözükmüyo ? =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 :)[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yahu kasa değişicek dendi ama pek değişmemiş gibi gözüküyor bana neyse, porsche olsun çamurdan olsun bu arada boxster, porsche değildiiir[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Yaa bi git yaa nası Porsche deil Boxter :-P babalar gibi Porsche işte sen daha BMW 320 ti a rakip gelicek Porscheyi görünce ne dicen bakalım eheheh. Yukardaki alet te bayaa deişmiş stoplar farklı mesela (renk deil boyları şekilleri falan da farklı) bi de eskiye dönüş yaptılar arkadaki kedi gözü şeritle hoş oldu. :) Bu arada bi de Turbo'nunki de geliyo bööle cabriolet B@b Th3 K3nK olcak yani :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 25 June 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 porsche carrera ile başlar boxster denen alet, sırf parası yetmeyenler için yapılmıştır vede porsche'nin itibarını bozar ciddi anlamda porsche seven insan, boxster denen, porsche'nin yandan yemişini beğenmez, sevmez, tiksinir param olsa bile almayacağım bir araba yani[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İyi de diyorum ki porsche her klasmana yayılmaya başlıycak bi kaç sene içinde o zaman ne diycen 320 ti'a rakip porsche'ye porsche demicen mi :-P Adamlar yapıyo işte. Öyle düşünüyosan En porshe araba 95 model Porsche 911 Turbodur...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben gt2 alacam zaten beni bozar gerisi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 O ducktail baba aslında ama ben 95 turboyu daha çok seviyorum bana ne :-P :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Aslında Porsche yok. =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 wat iz meyrikz hüleaaaayn eheh metrixe göre baba araba Cadillac CTS ama bana ne 95 Turbo B@b Th3 K3nK heheu[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Mephisto_, 25 June 2003 13:31 tarihinde demiş ki: porsche carrera ile başlar boxster denen alet, sırf parası yetmeyenler için yapılmıştır vede porsche'nin itibarını bozar ciddi anlamda porsche seven insan, boxster denen, porsche'nin yandan yemişini beğenmez, sevmez, tiksinir param olsa bile almayacağım bir araba yani[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum wallahi benim porsche boxter hakkındaki görüşümü yazmışın süfersin ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 550 spyder'ın yenisi işte beah Boxter (en azından dizayn) amaa turbosu hiç de fena olmazdı hakkaten...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 porş sux abi 1000 yıldır aynı araba[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 AHAHA yoruma bak[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar