Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okçuluk

trapt

Öne çıkan mesajlar

Antalya da olduğumdan dolayı insan ister istemez ilgili oluyo..
Bazı hoteller sponsor olmuş baktım birçok devletten okçu bu yarışma için gelmiş..Çok zevkli ve dinlendirici bi spora benziyo.(daha önce hiç ilgili değildim) ama aklıma şu takıldı
Ben bu sporu nerden öğrenebilirim?
Aletler pahalımı?
bir bilen varsa lütfen bilgilendirsin[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

ben bazen geçerken bakarım 100. yılda bayan milli takımı falan oluyo onları izlerim.de bu extreme bi spor mu şincik?
okçuluk malzemelerine gelince. biraz ok bi tanede yay lazım. yaylar kaliteye göre değişiyo.
200euroyada var bilmem kaç bin euroyada.
burda antalyalı okçu bi kızımız vardı adı neydi unuttum.irin miydi neydi sallamiyim şimdi.görürse kesin cevap yazar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım carbon oklaryın fiyatı 14 euro gibi birşey.
aliminyumlar da var daha ucuz sanırım onları sevmiyorum ben.
yani yaya göre değişik hakkaten ama pahalı.
yine de çok bi zevkli. hatta yarım saat sonra ders wardı unuttum. peh.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 14 yıldır okçuluk ile uğraşıyorum.Eğer antalyada isen muhakkak falez gerisindeki eski gençlik spor hoteli yada yeni ismiyle grida city otelini biliyorsundur.Onun arkasında okculuk alanı var.Orada Erol Öktem adlı antrenörü bulup konusabılırsın aramıza birrinin daha katılması güzel olur şimdiden tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...