trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Antalya da olduğumdan dolayı insan ister istemez ilgili oluyo.. Bazı hoteller sponsor olmuş baktım birçok devletten okçu bu yarışma için gelmiş..Çok zevkli ve dinlendirici bi spora benziyo.(daha önce hiç ilgili değildim) ama aklıma şu takıldı Ben bu sporu nerden öğrenebilirim? Aletler pahalımı? bir bilen varsa lütfen bilgilendirsin[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben yazılacaktım okçuluğa ama turnuvaya gittikleri icinmi ne katılamamıştım.Dilek sabancının gerisinde okçuluk kursu veren biyer var.Hemen dilek sabancının yanı Arka tarafta.Bir bak istersen oraya...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben bazen geçerken bakarım 100. yılda bayan milli takımı falan oluyo onları izlerim.de bu extreme bi spor mu şincik? okçuluk malzemelerine gelince. biraz ok bi tanede yay lazım. yaylar kaliteye göre değişiyo. 200euroyada var bilmem kaç bin euroyada. burda antalyalı okçu bi kızımız vardı adı neydi unuttum.irin miydi neydi sallamiyim şimdi.görürse kesin cevap yazar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ki-rin dir o ;P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sanırım carbon oklaryın fiyatı 14 euro gibi birşey. aliminyumlar da var daha ucuz sanırım onları sevmiyorum ben. yani yaya göre değişik hakkaten ama pahalı. yine de çok bi zevkli. hatta yarım saat sonra ders wardı unuttum. peh.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Walla çok sağolun Ben bi bakiim bide sponsorlardan biri Poloymuş...bu da beni gaza getiren faktörlerden biri :) saolun antalya patileri[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sıpor genele açsan iyi olurdu orası daha çok rehabet gördüğü için :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben denedim gayet bayık birşey ya nişan falan alamıyosun adam gibi:) tak tuk atıyosun[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bende otellerde fln öğrenmek istiom ya.Hele Lotr:Battle For M.E den sonra acaip istiom ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeack Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben 14 yıldır okçuluk ile uğraşıyorum.Eğer antalyada isen muhakkak falez gerisindeki eski gençlik spor hoteli yada yeni ismiyle grida city otelini biliyorsundur.Onun arkasında okculuk alanı var.Orada Erol Öktem adlı antrenörü bulup konusabılırsın aramıza birrinin daha katılması güzel olur şimdiden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar