Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 güzel bilimsel calisma ve gozlem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıldırım lazerin kaynağına düşüyo deniyo, yani askeri amaçla kullanılırsa, en fazla elektrik toplamak için falan kullanılır. yalnız bakterilere hasta oldum :) hem elektrik hem temizlik oy oy oy mükemmel bişi. :-)[signature][hline]no longer mere earthbeings and planetbeings are we, but bright children of the stars! and together we shall dance in and out of ten billion years, celebrating the gift of consciousness until the stars themselves grow cold and weary, and our thoughts turn again to the beginning.
Mesaj tarihi:
Birinci buluşu daha önceden oyunalara yansıtmışlardı zaten (bkz: Ra'2)[signature][hline]zagG!!
Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *

[Bu mesaj Zagg tarafından 05 Temmuz 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yıldırımdan elektirik üretilemiyor benim bildiğim yapılabilmiş bişi değil henüz. zaten gerek yok, sınırsız enerji üreten füzyon reaktörleri işi götürecek 30-40 sene içinde. geçen ay birinin yapımına başlandı fransada.

zaten ne demişler istenilen noktaya düşürmece demişler yani paratonerin bir üst leveli sadece.

o bakteriler bi çeşit su yosunu olmasın? :p öle bi araştırma var, çünkü su yosunları elektirik üretebiliyor :) discoveryde var bi belgeseli, zırt pırt göstermekte hatta.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Mesaj tarihi:
yıldırım olayının daha gelişmişinin Nicola Tesla tarafından yapıldığı teorisi var. hatta red alert'tan örnek verilmiş. neydi red alert'taki o bızzt bızzt kulelerimizin adı? Tesla Coil!
bu amcam herhangi bir yerde elektriği yoğunlaştırılabileceğini ve başka bir noktaya gönderebileceğini belirtiyor (ve hatta yaptığı iddia ediliyor vs. vs..) internette araştırsanız kaynaklarda bulursunuz üstüne. işin içine ordu vs. vs. giriyor, olaylar örtbas ediliyor falan... yaaa yaaa

bakterilerden elektrik üretimide iyiymiş ama elektrik kaynağı olarak kullanmak zor gibi, alternatifleri düşünüldüğünde. ama belki başka alanlarda önemli olabilir.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
light saber için enerji kaynağı cıkmış güzel bişi :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
  • Yeni Oluştur...