Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçmalama Katsayısı


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

OSYM belirlemiş saçmalama katsayısını 0.7 diye kelle başına. Irak'ta ki çocuğun bundan haberi yok. Aynı Fransa'da ki yaşlı teyzenin haberinin olmaması gibi.. İlginç bir çocukluk geçirmiş tabii teyze. İlk fransız öpücüğünü bulanlardanmış diyorlar kendisi için. Ben farketmedim dikkatlice bakmama rağmen.. Teyze'de pek sallamadı gerçi, kalktı gitti evcağızına.. Kurabiye yapmak için, bilmiyor tabii internet kültürünü. Cookie'leri aktif hale getirin demiş bir website ona, o da yaşlı naapsın gitmiş fırına 3 lahmacun söylemiş. Şimdi diceksiniz Fransa'da lahmacunun işi ne? Kaçak olarak girmiş ülkeye, bir iş bulurum ümidiyle... Ama umduğunu bulamayınca fırıncıda çalışmaya başlamış. İyi kötü karnı doyuyormuş ama dediğim gibi halinden pek memnun değil.

Peki halinden kim memnun ki diye sormamışlar, korkmuşlar çünkü.. SOn zamanlarda hele de fırıncı da çalışmaya başladıktan sonra hayli aksilemiş diyorlar bu lahmacun. Fırıncı da zaten işten çıkarmayı düşünüyormuş yerine kazan kebabını alacakmış. Çünkü "sen kazan ben kepçe" felsefesini çok sevmiş kazan kebabının. Ama umduğu gibi olmayacak çünkü kazan kebabının oradaki felsefesi, sen lotoyu kazan ben kepçe olurum senin için.. miş.. Fırıncı bu ne yapsa yeridir dedim bizim valideye. Valide'nin tepesi attı tabii.. Ama orada typo yapmış tepesinin attığını değil, tepsisinin attığını gördüm ben.. Tepsi kebabı daha güzel diyo sandım bi an. Ufak bir iletişim probleminden sonra neden OSS'ye girmiyosun diye sordu. Ben de, OSYM belirlemiş saçmalama katsayısını 0.7 diye kelle başına, bu şartlarla kazanamam dedim.. Sonra gece oldu uyuduk zaten..

Canım sıkıldı bişiler karalıyım dedim. edebi değeri anlamı bişiyi yoktur. Okuyanlara teşekürler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma ama güzel bi yazı
Eline sağlık.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...