Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Beyler şöyle bir toplanalım ve oyunu bozan SOE ye mail yağdıralım.Maile lerde herkez aynı şeyi yazsın ve boylece belki biraz da olsa dikkatlerinin çekebiliriz.Özellikle publish 19 da jedi liği batırdılar.Bh olmama rağmen artık kendimden utanmaya başladım.Level 48 jedi'lari gordukçe içim cız ediyor[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bunu en son cu icin yapmislardi vede sanirim onun sonucunda cu yu inat olsun diye 1 hafta önce cikardilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İşe yaramaz ama Tiggs şu an chatte ona bi protesto çek bakalim.Soe ye göre kişisel protesto suç deil ama bunu topluca yapmaya kalkarsan senin için pek hayirli olmaz.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sonuç olarak hiçbirşey yapamayacaz galiba...En iyisi bu forumda SOE ye verip veriştirmek...Belki birgün sesimizi duyarlar...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet bi mesaj hazırlayalım hpimiz altına kendi nickimizle gönderelim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Burda protesto bi işe yaramaz.Offical forumlarda yap protestonu ama bunu tek yap ve cümlelerini dikkatli seç.Eğer hadi toplanalim ya da ''fuck you all devs ''dersen sureli bir ban yemen olasi:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Gwindon, 29 Haziran 2005 17:24 tarihinde demiş ki: evet bi mesaj hazırlayalım hpimiz altına kendi nickimizle gönderelim... Şaka yapıyorsun dimi?? Ayrıca ben küfredelim falan demiyorum biz oyuna eşitlik getirmenizi istiyoruz.Lütfen oyunu birkere daha gözden geçirin tarzı.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben sövelimmi dedim??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Benim için diyor.Bende sövün demedim sadece örnek verdim.Protesto ederken kendini kaybetme gibisinden neyse sen takil kafana göre.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 senin mesajını görmedim :D ve ayrıca sen ismini vermekten niye tırsıyosun bayrog anlamadım???[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu heriflerin ne yapacağı belli olmaz.Şimdiye kadar (7 aydır oynuroum) istenen pekbirşey yapmadılar.Adamlar bilio jedi olan oyunu kolay kolay bırakamaz ettikçe ediolar jedi lara uzattıkça uzatıolar işi.Ayrıca ismimi vererek kendimi teşhir etmeme gerek yok.Ban falan yemeyelim sonra...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Merak etmeyin pub 20 ile jediler guclenecek sonra pub 21 ile nerf pub 22 nerf pub 23 yine guclendirecekler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 CUya böyle bir toplu potesto sonrasında oyuncuların üzerine Battle droid sürüsü yollanmıştı..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 evet lordsul haklı:D dikkat ette snn üstünede 500 lvl lik jedi lari salmasınlar al sana bh lık diye:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 29 Haziran 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aslında en iyisi kızdırmayalım onları boşverin[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Protesto spamliyan biri vardi sesini kesiverdi csr:) agent smith gibi azin yoksa nasil konuşacan dedi resmen.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Gwindon, 30 Haziran 2005 03:16 tarihinde demiş ki: aslında en iyisi kızdırmayalım onları boşverin para veriyorsunuz bu oyuna adamların geçimi sizden kızarlarsa o onların bileceği iş[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: LordSul, 29 Haziran 2005 21:45 tarihinde demiş ki: CUya böyle bir toplu potesto sonrasında oyuncuların üzerine Battle droid sürüsü yollanmıştı..:D bundan şeettirdim[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya birde lairler artık spawn olmuyor kendilerinden patlıyor ya. Dün 3 Bol kestik lair patladı bir anda sinir oldum 7 görev yaptık 20 dk bile surmedi. Maili yaz ben adımı veripte yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya beyler sole bisi var jedilik abartildida jedi kasmada abartiliyo ben jedi oldugum icin fln solemiyorum ama jediler guclu gorunsede hepsi kasana kdr ....... gerisini yazmama gerek oldugunu dusunmuyom..[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 jedi kasmak zormu?! lolll forumda biri yazmis afk 1gunde 0 dan mls oluyoruz die... post-CU kasmak asıl kasmaktı simdi jedilar ohh gunluk guneslik groupda war buff derdide yok coook rahat kasarlar bence :P bh nerfi gelio yakinda oda gelsin rahat etcek onlar sen dur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hem daha kolay hemde eskisi gibi bayık değil hiç yoktan grupta oluyosun muhabbet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Kyleoth, 02 Temmuz 2005 12:08 tarihinde demiş ki: jedi kasmak zormu?! lolll forumda biri yazmis afk 1gunde 0 dan mls oluyoruz die... post-CU kasmak asıl kasmaktı simdi jedilar ohh gunluk guneslik groupda war buff derdide yok coook rahat kasarlar bence :P bh nerfi gelio yakinda oda gelsin rahat etcek onlar sen dur ahaha sen bir günder 0 dan mls sana .... veririm desem yeridir benim karakterin verim sifresini 1 günde mls yap su an 2424 sana istedigin herseyi verecem gercek hayatdada oyundada bir hayvandan senin levelindaysa ben 2.5k exp. aliyorum double exp. ile kutularda soyle exp. istoyur 200k-400k-800k-1.6m yani 3m exp. bir brancha 12m 4 brancha 3.6m de masterlik icin 15.6m jedi exp. jedi expde sizin aldiginiz exp.e gore 5/1 bir orani var 15.6x5=78m normal exp. sen bir gunde bu kadar topluyabilirmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tam 1 saat önce gördüğüm bi taktikle 1 günde mls rahat olursun hatta max 1 haftada biter temp şok oldum resmen lol sadece ls xx2x lzm yani area attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bizede sole bizde kasalim bendede var area xx2x ls var bende healimda var force lightning areada areali hersey var sole bende bitiriyom madem o kdr kolay...(simdi meslek sirri dermis :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar