Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 internete bağlanıyorum 5 dk sonra net gidiyor ama bu bi tek benim evimde oluyor kasayı başka evlere götürünce adsl bağlantılarda fln nhiçbişi olmuyor 2 ethernet kartındada neden böyle oluyor bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hm kablo yazmışsın ama sen adsl ile deneme yapıyorsun başka yerde. bu saçma olmuş bi kere. sadece ethernet kartlarını denemişsin -birde işletim sistemini. geriye kalan etkenlerede bakmalısın. modemine, kablolara vs. şu sıralar kablo tv sık sık gidip geliyor ben çizgi film izlerken. belki ondan olabilir. bunun dışında yaz geldi modemine bir bak. çok ısınıp kafayı yiyordur belki. olmadı kablolarda parazit fln vardır. bi ton şey yani.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Evet işte bende modemden şüphelniyorum yada o kablolarından ama nasıl anlıcam çalışıp çalışmadığını peki teknik desteğide arıyorum meşgul çıkıyor hep müşteri temsilcileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 o kesilme olayinin nedeni odenmemi$ borcun olmasidir diye biliyorum banada oluyordu aradim borcunuz var dediler hakkaten varmi$ :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yok borç olayı olmuştu çok öncedende değil arıyorum hep bu sefer yeni ip verdiler değiştirdiler gene olmadı modemden sorun olsa ışıkları yanmazdı diyorlar evede teknik ekip yollamıyorlar anlamadım napcağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 aradaki kablolarda ezilme olmus olabilir bendede olmustu giriodu 5 10dakka sonra dusuyodu bi ara hic girmemeye basladi :P servisi aradim kabloları deistirdiler yada dns cozemio olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Evet yarın yenilerini alcam elektrik kablosunun ve ethernet kablosununda nerede bulurum bunları vede kaça olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Uzunluğa göre 1-2 YTL'den fazla vereceğiniz sanmam.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaw kabloları değiştirdik hala aynı pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bu arada sent kısmı çok güzel çalışıyor ama received kötü[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 grom aynısı banada oluyor en son faturayıda ödedik ikimizinkide cablodaki eziqlikten kaynaklanmıyodur herhalde.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaw trojan fln olabilir mi 50 kere format attık gene oluyor ama sence neyden olabilir ?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben önce şeyden şüphelendim uo dan birisiyle tanıştım msne ekledim acaba diyorum o mu bişiler atıodu ama sanmıyorum neden kafayı yicem format atcam bi dünya ahmet kaya,grup yorum,bloodbath vs. mp3lerine kıyamıyorum delircem yaaaaaaa bak yine gitti internet işte[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya arıcam yarın adamları küfürü bascam tutamıcam kendimi o yüzden aramıyım[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaw adamlara diom eve gelip bakın olmaz modemde sorun yok ekip yollayamayız diyorlar hay sokam ya[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 valla bugün inşallah sorun olmaz nebula oynamak istiyorum :hrr:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ko dan Nebulaya mı döndün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ko SuX NbL North ruleaz :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar