Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iirenc bir bug

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

bugn warren a basladim, tam sonlara yaklasirken iste bir yere girdim bi adam oldurdm evidence download ettim.. hersey cok gusl cok hos ama tam ordan cikmaya calisirken o da ne!! odadan cikamiorm!! odada tikili kaldim. oyundan ciktim tkrar girdim hala ayni.. aslinda server kapanip acildiktan snra denemedim ama.. naapmam lazim?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

valla bence kendini öldürt. csr nin cevap vermesi uzun surer swg de. bende imperial prisonda takilmistim hicbisi ise yaramamisti.jediyimi kesdirttim:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity
swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ticket lar konularina göre önem sirasina ayrilir yani ornegi boyle biryerde kaldiysaniz zor bir yerde zor bir durumda hemen cevap verirler ama sorununuz buyuk bir bugsa veya daha kapsamli birseyse onlar once sizi arastiriyor yani benim bir itemim vardi durduky ere yok oldu destroy da etmedim diye acarsaniz topici onlar arastiriyor once ondan gec cevap veriliyor onlara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
barbu, 02 Temmuz 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
bende imperial prisonda takilmistim hicbisi ise yaramamisti.jediyimi kesdirttim:D
imperial prisonda dolac denen adamın hücresinin içinde takılmıştın dimi? geçen birini daha gördüm orda takılan, hücrenin içindeydi çıkamıyodu. orayı düzeltmeleri lazım, bişey var orda[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...