nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bugn warren a basladim, tam sonlara yaklasirken iste bir yere girdim bi adam oldurdm evidence download ettim.. hersey cok gusl cok hos ama tam ordan cikmaya calisirken o da ne!! odadan cikamiorm!! odada tikili kaldim. oyundan ciktim tkrar girdim hala ayni.. aslinda server kapanip acildiktan snra denemedim ama.. naapmam lazim?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 unstick dene olmazsa birine kendini öldürt. hiçbiri olmazsa ticket tek yolun.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 alomatik unstick ne?? bu arada etrafta kimse yok beni oldurcek tek basima kaldim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 /unstick yazıp hiç hareket etmeyeceksin...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 herseyi denedim hic bisi ise yaramadı.. dun baska bir "prisoner" ile 1 saat bekledk cıkamadık.. artık su ticket denen seye basvurcam ama nedir bu ticket? nasl alcam biri bana anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 /help customer service oradan bir makale arat known issues dan sonra makalenin en aşasından bu bana yardımcı olmadı ben ticket atacam de ticket atarken i'm stuck u seçeceksinki öncelik hemen sana baksınlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla bence kendini öldürt. csr nin cevap vermesi uzun surer swg de. bende imperial prisonda takilmistim hicbisi ise yaramamisti.jediyimi kesdirttim:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 stick konulara bak orda yaziyor ticket nasil acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yardımlar icin saolun beyler.. ticket aldım 5 dkka icinde dialoga gectiler ve cıkardılar bni ordan[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hakkaten ya. Niye şikayetci millet csr dan ben üç kere ticket attim ücündede şak diye cevap verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ticket lar konularina göre önem sirasina ayrilir yani ornegi boyle biryerde kaldiysaniz zor bir yerde zor bir durumda hemen cevap verirler ama sorununuz buyuk bir bugsa veya daha kapsamli birseyse onlar once sizi arastiriyor yani benim bir itemim vardi durduky ere yok oldu destroy da etmedim diye acarsaniz topici onlar arastiriyor once ondan gec cevap veriliyor onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben cu dan önce kalmıştım prisonda arkadaşla 2 saat sonra geldi csr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: barbu, 02 Temmuz 2005 10:27 tarihinde demiş ki: bende imperial prisonda takilmistim hicbisi ise yaramamisti.jediyimi kesdirttim:D imperial prisonda dolac denen adamın hücresinin içinde takılmıştın dimi? geçen birini daha gördüm orda takılan, hücrenin içindeydi çıkamıyodu. orayı düzeltmeleri lazım, bişey var orda[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dun shuttle dan indim bi baktim bilet terminaliyle duvarın arasinda sıkışmışım ne denediysem cikamadim araca bindim kostum log on off ehr halti denedim yok allahtan arkadaşım duel de kesti de clone lanip kurtuldum[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar