darkmajesty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 silan bone veren su mahlıkları nerden bulcez bi de bu silan armor giymek için ne istiyo paper mage veya battle priest giyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Moradonda en soldaki kapıdan çık, sol taraftan dümdüz yukarı doru ilerle, bi dere görücen derenin diğer yakası shilanların adası, ağaç diplerinde yeşeriyorlar..[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 her class giyer proconsul zaten class ına uygun armor yapıyor[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 silan bi işe yaramio sen gobline yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: KaKsi, 17 Haziran 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Moradonda en soldaki kapıdan çık, sol taraftan dümdüz yukarı doru ilerle, bi dere görücen derenin diğer yakası shilanların adası, ağaç diplerinde yeşeriyorlar.. eheheh aklıma penguendeki yol tairif geldi nedense :) kardeş moradon zaten ufacık yer 2 dak gezsen her bişiyi bulursun[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Halâ shilanların yerini soran varsa, yeni başlayanalar hala oluyo demektir. Benim RPG oyunları seven çoğu arkadaşım UOya geri döndü. Hatta ben bile nolur nolmaz diye bi char açtım UO'da.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkmajesty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dediğin gibi yeniyim ne yapayım vaktim dar sormak aramaktan daha kolay geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar