helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ödeme problemleri yüzünden oynayamıyoruz acaba gamecard nereden alabilirim? Türkiye'de satılıyomu? Eğer satılmıyosa nerelerden temin edebilirim? Bilen arkadaşlar lütfen cevap
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Türkiye'de yok sanırım.geleceğinide sanmıyorum.[signature][hline]Aslında..
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Peki yurt dışında nereden alabilirim satan bi site falan varmıdır acaba? :D[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 o kadar kasacağına kredi kartını ver.yaş tutmuyosa anneannenden fln iste ne bilem. yurt dışında nerde satılıo bilmiom.nası getirticen o da başka bir muamma.[signature][hline]Aslında..
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kendi k. kartım var ve hata veriyo ödeme yaptığım halde o yüzden gamecard en iyisi diye düşünüyorum bu arada yaşım 27 saygılar :D[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 olabilir tabi kendine kendine ilerleyen bi olay yaş. nası bi hata verio?belki çözüm üretebiliriz. ama sabah,zira latency 800 lerda gezio yatacam.[signature][hline]Aslında..
helljin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bi önceki post da belirtmiştim uzun uzun yine yazmak istemiyorum 24 saat blocke başlığı altında okuyabilirsin problemi ilgin için saol iyi geceler[signature][hline]EU BL Tauren Warrior destruction
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 www.dlgamer.com da gamecard satilio
ineque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yurtdışında ikamet eden biri bu konuda yardımcı olabilir bence...
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kredi kartı olmayanlara en pratik çözüm sanal kart bence. Açın vadesiz bir hesap, alın sanal kartınızı ne riski var ne bilmemnesi çok güzel bence.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 estonyada satılıyorsa yardımcı olabilirim...[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Garantinin sanal kartı bu tip işlemler için bire bir.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com
Öne çıkan mesajlar