sheref Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 gece karanlıktı ama uzaklardan bir ışık üzerimize doğru süzülüyordu, içimde bir sıcaklık hissettim. Sessizce ışığa doğru ilerledim bir süre sessizce ışığı seyrettim ışık ansızın yok oldu, birden ağlamaya başladım ışık yanağıma bir öpücük kondurdu ve gitti...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 fena diilmiş :) birden tarihte aktım geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 önce başlığı "ışık karalamıştım fi tarihinde" olarak okudum cok yaratıcı harika geldi sonra gerçeği görünce hayal kırıklığına uğradım:p uzatsan güzel olabilecek birşey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar