Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

host hakkında

ORANOS

Öne çıkan mesajlar

bence turkiyede en iyi host BNET nedeni de Izmirdeki baglantilari Fiber optik oldugundan istiyene ilk kurulum 180 diger aylarda 145 ytl odemek kosuluyla BNET uzerinden PC verebilirim ama kendiniz almaya kalkarsaniz 650 ytl odemek gibi durum ile karsilasabilirsiniz :) bu arada baglanti 1mbit ping de 30ms [signature][hline] Athena UO
www.athenauo.com

[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 04 Temmuz 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

* Dns'ye Bakılıyor www.server4you.de
-
* Dns Çekilen www.server4you.de Çözülen ip 217.172.167.152
-
* Dns'ye Bakılıyor www.valueserver.de
-
* Dns Çekilen www.valueserver.de Çözülen ip 217.172.32.12

[Bu mesaj Governor tarafından 04 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

DELL-Server PowerEdge 2850
Intel Xeon, 3,0 GHz
1.024 MB DDR2-RAM (400 MHz)
73 GB SCSI-Festplatte
(10.000 upm)
3.000 GB Traffic pro Monat,
jedes weitere GB nur € 0,29
Kostenloser Support
per E-Mail und Telefon*
SuSE Linux 9 oder Fedora Core 3,
Windows WebEdt. zzgl. € 10,-/Monat
Confixx PREMIUM Edition

129 $ öyle mi ?

ßu server kaç ki$i kaldırır sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

Profesyonel anlamda Hizmet almak istiyen ve Ultima Online Üzerine Shard açmak istiyen arkadaşlar..

Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli Makineler Kiralıyabilirsiniz.
Ayrıca Kendi hazırladığımız Connectorlerle Illegal programlardan Uzak kalacak çok Nezih bir Server ortamı yaratabilirsiniz.
gerekli Detaylar için [email protected] adresinden mail ile bilgi alabilirsiniz...

ATLAS NET Bilgisayar donanım yazılım hizmetleri[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!

TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004

FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Azraeel, 04 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:

Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli

nasıl? hesapta bir şaşma mı var veriler mi hatalı oldu
1400gb bırak tek serverı 10 servera yeter artar
sınırsız bw cabası
neden max 200 kişi lagsız kaldırıyor ki
o rakamın daha fazla olması gerekmez mi[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
said:

Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli

sınırsız bw cabası
o rakamın daha fazla olması gerekmez mi

İnan : makina yurtdışında tr ile yurt dışı hostlar arasında inanılmaz bağlantı farklılıkları vardır.tr deki TEKEL e her zaman boşuna para kaptırılıyor.Ben 2 yıldır bu hizmeti kullanıyor ve bir kaç serveride bu konuda yönlendiriyorum.ancak 200 player sınırı koymam türkiyedeki uploadın oldukça düşük olmasından kaynaklanıyor.Umarım günün birinde turk telekom yurtdışı uploadı arttırır.[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!

FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tamamda zaten yurt dısı makineye turkiyeden baglanan oyuncunun pingi min 120 olur ve stabil olmayacak
bu 120-180 arası gider ( ki en iyi zamanlarda)
trden 200+ kişi yurt dısı bi sunucuya baglanınca tr nin yurt dısı cıkısları dar bogazda sıkışmaz ki
200 kişiyide kaldırır yani okadar da degil
teorik olarak mı söyledin max 200 player lagsız oynar diye yoksa pratik te denendi mi bu ?
mesela 200 ken lag olmadı 250 iken lag başladı gibi?[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Line.gen.tr'den yaklaşık 2 aydır hizmet alıyoruz suana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım server player sayımız 90'a kadar cıkmıştı 3. günde lag 0'dı..Linux makine olmasından sorun cıkarıyordu bizim isteğimiz dogrultusunda windows makineye geçtiler ve suan hiç bir sorun yaşamıyoruz hertürlü teknik desteğide sağlıyorlar..[signature][hline]_Requem Owner_
Sosyal ağlarda paylaş

oLay şu.

3-5 tane avrupada makine kiralayan firma var. bi tanesi 12 aylık sözleşme ister iptal i olmayan bir sözleşme. ve makineni 20 gunde kuracağını söyler. diğeri 200 euro setup alır yada aylık ödeme miktarını yükseltirsen bu fiyat 100$ a düşer. zaten pinglerini 100 ms ten aşağı göremezsiniz. öbür bi firma bakarsınız cok mukemmel doldurursunuz butun formu ödeme bölümünde tr den sipariş kabul etmediklerini görürsünüz falan filan...

ben 4 gun kadar aradım incredible.com u buldum. tr distürbitörlüğünü aldım yunanistan tabanlı 50 ms stabil pingler. xeon makineler fiyatları da güzel ama linux. sphere in linuxdaki main loop problemi scriptlerden kaynaklı. çok stabil çalışan bi sunucu var elimde ve istediiniz kadar player sokar deneriz. amma velakin bizim türk beyni alışmış kolay a. linux yorumlayamıyo kardeşim orda bi if endif bilmemne eksik oldugunda windows yorumluyo. çözün linux olayındaki problemi madem bilmemkaçmilyon adamsınız burda:) ++ bok atmayı da çok iyi beceriyosunuz. çözün linux problemini ben hepinize birer sunucu açacak kadar ucuza satayım sphere i :) ama beceremiyosunuz. neden ? forumlarda 2 kod düzenlemekle daha kral insan oLunuyo cunku..

neyse uzatmayalım linux ve runuo.. çalışıyo kardeşim çatır çatır save ler uzundu ram upgrade i yaptık düzeldi...

ayrıca line.gen.tr bok atmayın kardeşim. gidin bu işi bilmeyenle para icin yapanlarla uğraşın. ben burda yazarım x firması boktan y firması bölüyo bölüyo veriyo z firması aynı makineden 10 tane açıyo..

açar kardeşim yapar. sen ne alıyosun ne hizmeti alıyosun? cs hosting mi 12+2 mi ? çalışıyomu 14 kişi lag yokmu ? bak dalgana sen ne die kasıyosunki hosting sağlayıcını. icinde ne bok oldugu onemli değil. senin aldığın hizmetin kalitesi onemli. sorun musterilerimin hepsine 1 tane memnun olmayan varmı ondan sonra kelime yapin..

ayıp gunah yanlış imaj yaratmak vs vs denir sizin yaptığınıza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
adsl dsl ailesi içinde zaten en kötüsü
ama cable nin gelecegi pek yok eski teknoloji
xdsl sdsl fln gelse ozm cable tamamen biter

bu arada yunanistan pingi iyiymiş cidden 65 ms attım ben
normalde hat hızı ping degerini etkilemez
ama tr de öyle bir istisna var
yani 1024 adsl ile 512 adsl arası fark olmaması gerekir.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

dynamick mantıı bende çözmüş deilim işyerinde 1mbit bağlantıyla 49 50 ms çekiyorum fakat evde 256K ile 70ms goruyorum :)

ama yurtdışı olarak mukemmel win makineleri ucuz olsa satıcam fakat 325$ dan baslıyo 1gb ram xeon sunucular 80gb hdd li 1000 gb bw :)

ama linux sunucularda problemi çözün main loop olayını, varsa çok iyi bilen free account vereyim denesin elimde bir ton linux makine var. ve 300 400 player ı rahtalıkla kaldırabilir 512 ram ile. fiyatları da cok uygun.

varsa stabil r402 çalıştırıcak. buLsun beni msn den [email protected] ben çalıştırdım scpleri de share edebilirim bakabilirsiniz cok eski kendimize ait bi sunucu sanırım 2 senelik falan yedekleriyle duruyo.

win makineler de tr de 13 25 ms arası overkill in söyledigi gibi.

varsa kendine güvenen linux makinede 100 player ı 70$dan vericem :) kullanması da o kadar kasıntı değil 5 komutu öğrenseniz sunucunusu manage edebilirsiniz rahatlıkla..

[Bu mesaj lgt tarafından 05 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
said:

sınırsız bw cabası
o rakamın daha fazla olması gerekmez mi

Türk telekomun maximum uploadı 1.5 mbit yanllış hatırlamıyorsam ve bu durumda upload dan kaynaklanan bir lag söz konusu örneğin : >Amerikadan oynayan bir playerim 290 kişide hiç lag sorunu yaşamıyor ancak tr den oynuyanlar 10 kişi bir ekrana girdiğinde kasılıyor. Buda tr den uploadın oldukça yetersiz kaldığını gösterir. Ancak bir genelleme yaparsak ben türk telekomda bir arıza çalışması olmadığı sürece lag sorununu 200*250 kişi arasında yaşamıyorum.
[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!

FATAL WAR UO GAMING

[Bu mesaj Azraeel tarafından 05 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...