Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bırakın onu bunu gidin direk firmadan aLın... Almanyadan vereyimsize adresler. www.server4you.de www.valueserver.de[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bence turkiyede en iyi host BNET nedeni de Izmirdeki baglantilari Fiber optik oldugundan istiyene ilk kurulum 180 diger aylarda 145 ytl odemek kosuluyla BNET uzerinden PC verebilirim ama kendiniz almaya kalkarsaniz 650 ytl odemek gibi durum ile karsilasabilirsiniz :) bu arada baglanti 1mbit ping de 30ms [signature][hline] Athena UO www.athenauo.com [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 04 Temmuz 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kaça böLüyorsun makinayı :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Governor, 04 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Bırakın onu bunu gidin direk firmadan aLın... Almanyadan vereyimsize adresler. www.server4you.de www.valueserver.de Governor dediğin yerlerden bir örnek var mı ping atabileceğimiz? [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 * Dns'ye Bakılıyor www.server4you.de - * Dns Çekilen www.server4you.de Çözülen ip 217.172.167.152 - * Dns'ye Bakılıyor www.valueserver.de - * Dns Çekilen www.valueserver.de Çözülen ip 217.172.32.12 [Bu mesaj Governor tarafından 04 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 makinayi boldugum moldugum yok :) full erisim veriyorum istedigin gibi kullan :)[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 DELL-Server PowerEdge 2850 Intel Xeon, 3,0 GHz 1.024 MB DDR2-RAM (400 MHz) 73 GB SCSI-Festplatte (10.000 upm) 3.000 GB Traffic pro Monat, jedes weitere GB nur € 0,29 Kostenloser Support per E-Mail und Telefon* SuSE Linux 9 oder Fedora Core 3, Windows WebEdt. zzgl. € 10,-/Monat Confixx PREMIUM Edition 129 $ öyle mi ? ßu server kaç ki$i kaldırır sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sem sakin bu pc de sphere server acicam deme yeter cunku linux sphere server hatali ondan ;)[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 line.gen.tr'den uzunca bir sure kullandim ve hicbir problem ya$amadim herkese oneririm...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Glad.. arkada$ın yazdığı makinada Windows Web Edition var + 10€ demi$Ler onada... Kaç ki$i kaLdıracağına geLince avrupa sanırım 250 rahat oynayırsın...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Profesyonel anlamda Hizmet almak istiyen ve Ultima Online Üzerine Shard açmak istiyen arkadaşlar.. Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli Makineler Kiralıyabilirsiniz. Ayrıca Kendi hazırladığımız Connectorlerle Illegal programlardan Uzak kalacak çok Nezih bir Server ortamı yaratabilirsiniz. gerekli Detaylar için [email protected] adresinden mail ile bilgi alabilirsiniz... ATLAS NET Bilgisayar donanım yazılım hizmetleri[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Azraeel, 04 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli nasıl? hesapta bir şaşma mı var veriler mi hatalı oldu 1400gb bırak tek serverı 10 servera yeter artar sınırsız bw cabası neden max 200 kişi lagsız kaldırıyor ki o rakamın daha fazla olması gerekmez mi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: DynamicK, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: said: Azraeel, 04 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli nasıl? hesapta bir şaşma mı var veriler mi hatalı oldu 1400gb bırak tek serverı 10 servera yeter artar sınırsız bw cabası neden max 200 kişi lagsız kaldırıyor ki o rakamın daha fazla olması gerekmez mi İnan : makina yurtdışında tr ile yurt dışı hostlar arasında inanılmaz bağlantı farklılıkları vardır.tr deki TEKEL e her zaman boşuna para kaptırılıyor.Ben 2 yıldır bu hizmeti kullanıyor ve bir kaç serveride bu konuda yönlendiriyorum.ancak 200 player sınırı koymam türkiyedeki uploadın oldukça düşük olmasından kaynaklanıyor.Umarım günün birinde turk telekom yurtdışı uploadı arttırır.[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tamamda zaten yurt dısı makineye turkiyeden baglanan oyuncunun pingi min 120 olur ve stabil olmayacak bu 120-180 arası gider ( ki en iyi zamanlarda) trden 200+ kişi yurt dısı bi sunucuya baglanınca tr nin yurt dısı cıkısları dar bogazda sıkışmaz ki 200 kişiyide kaldırır yani okadar da degil teorik olarak mı söyledin max 200 player lagsız oynar diye yoksa pratik te denendi mi bu ? mesela 200 ken lag olmadı 250 iken lag başladı gibi?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OverKill_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Line.gen.tr'den yaklaşık 2 aydır hizmet alıyoruz suana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım server player sayımız 90'a kadar cıkmıştı 3. günde lag 0'dı..Linux makine olmasından sorun cıkarıyordu bizim isteğimiz dogrultusunda windows makineye geçtiler ve suan hiç bir sorun yaşamıyoruz hertürlü teknik desteğide sağlıyorlar..[signature][hline]_Requem Owner_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lgt Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oLay şu. 3-5 tane avrupada makine kiralayan firma var. bi tanesi 12 aylık sözleşme ister iptal i olmayan bir sözleşme. ve makineni 20 gunde kuracağını söyler. diğeri 200 euro setup alır yada aylık ödeme miktarını yükseltirsen bu fiyat 100$ a düşer. zaten pinglerini 100 ms ten aşağı göremezsiniz. öbür bi firma bakarsınız cok mukemmel doldurursunuz butun formu ödeme bölümünde tr den sipariş kabul etmediklerini görürsünüz falan filan... ben 4 gun kadar aradım incredible.com u buldum. tr distürbitörlüğünü aldım yunanistan tabanlı 50 ms stabil pingler. xeon makineler fiyatları da güzel ama linux. sphere in linuxdaki main loop problemi scriptlerden kaynaklı. çok stabil çalışan bi sunucu var elimde ve istediiniz kadar player sokar deneriz. amma velakin bizim türk beyni alışmış kolay a. linux yorumlayamıyo kardeşim orda bi if endif bilmemne eksik oldugunda windows yorumluyo. çözün linux olayındaki problemi madem bilmemkaçmilyon adamsınız burda:) ++ bok atmayı da çok iyi beceriyosunuz. çözün linux problemini ben hepinize birer sunucu açacak kadar ucuza satayım sphere i :) ama beceremiyosunuz. neden ? forumlarda 2 kod düzenlemekle daha kral insan oLunuyo cunku.. neyse uzatmayalım linux ve runuo.. çalışıyo kardeşim çatır çatır save ler uzundu ram upgrade i yaptık düzeldi... ayrıca line.gen.tr bok atmayın kardeşim. gidin bu işi bilmeyenle para icin yapanlarla uğraşın. ben burda yazarım x firması boktan y firması bölüyo bölüyo veriyo z firması aynı makineden 10 tane açıyo.. açar kardeşim yapar. sen ne alıyosun ne hizmeti alıyosun? cs hosting mi 12+2 mi ? çalışıyomu 14 kişi lag yokmu ? bak dalgana sen ne die kasıyosunki hosting sağlayıcını. icinde ne bok oldugu onemli değil. senin aldığın hizmetin kalitesi onemli. sorun musterilerimin hepsine 1 tane memnun olmayan varmı ondan sonra kelime yapin.. ayıp gunah yanlış imaj yaratmak vs vs denir sizin yaptığınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 DynamicK benimde yurt dı$ı min 70 ping 1024adsL 512 adsL 90ms min ping veriyor...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lgt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ha alın size yurtdışı ping -t 195.167.39.220 1mbit adsl ile 49 ms 256K dsl ile 70ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adsl sux o zaman o makina benimde webhostumun bulunduğu makina aynı zamanda. 128/32 cable 40 ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lgt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adsl tabiki sux. 256k cable ile 25 30 ms bile goruluyor. tr icinden bile hızlı neredeyse(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 adsl dsl ailesi içinde zaten en kötüsü ama cable nin gelecegi pek yok eski teknoloji xdsl sdsl fln gelse ozm cable tamamen biter bu arada yunanistan pingi iyiymiş cidden 65 ms attım ben normalde hat hızı ping degerini etkilemez ama tr de öyle bir istisna var yani 1024 adsl ile 512 adsl arası fark olmaması gerekir.[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_OverKill_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Line.gen.tr'in pingleri 13-25ms arasında değişiyo.. Makinalar yurt içinde İzmirde.. Windows..[signature][hline]_Requem Owner_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lgt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dynamick mantıı bende çözmüş deilim işyerinde 1mbit bağlantıyla 49 50 ms çekiyorum fakat evde 256K ile 70ms goruyorum :) ama yurtdışı olarak mukemmel win makineleri ucuz olsa satıcam fakat 325$ dan baslıyo 1gb ram xeon sunucular 80gb hdd li 1000 gb bw :) ama linux sunucularda problemi çözün main loop olayını, varsa çok iyi bilen free account vereyim denesin elimde bir ton linux makine var. ve 300 400 player ı rahtalıkla kaldırabilir 512 ram ile. fiyatları da cok uygun. varsa stabil r402 çalıştırıcak. buLsun beni msn den [email protected] ben çalıştırdım scpleri de share edebilirim bakabilirsiniz cok eski kendimize ait bi sunucu sanırım 2 senelik falan yedekleriyle duruyo. win makineler de tr de 13 25 ms arası overkill in söyledigi gibi. varsa kendine güvenen linux makinede 100 player ı 70$dan vericem :) kullanması da o kadar kasıntı değil 5 komutu öğrenseniz sunucunusu manage edebilirsiniz rahatlıkla.. [Bu mesaj lgt tarafından 05 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Böyle bişey işini görür...[signature][hline]zagG!!Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* *[Bu mesaj Zagg tarafından 05 Temmuz 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: DynamicK, 05 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: said: Azraeel, 04 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Intel P4 + 1 GB RAM + 2X 80GB Hard Disk+1400 GB Aylık Transfer + Sınırsız Bandwith+Plesk+Lisanslı windows server işletim sistemi ile Lagsız Maximum 200 player kapasiteli nasıl? hesapta bir şaşma mı var veriler mi hatalı oldu 1400gb bırak tek serverı 10 servera yeter artar sınırsız bw cabası neden max 200 kişi lagsız kaldırıyor ki o rakamın daha fazla olması gerekmez mi Türk telekomun maximum uploadı 1.5 mbit yanllış hatırlamıyorsam ve bu durumda upload dan kaynaklanan bir lag söz konusu örneğin : >Amerikadan oynayan bir playerim 290 kişide hiç lag sorunu yaşamıyor ancak tr den oynuyanlar 10 kişi bir ekrana girdiğinde kasılıyor. Buda tr den uploadın oldukça yetersiz kaldığını gösterir. Ancak bir genelleme yaparsak ben türk telekomda bir arıza çalışması olmadığı sürece lag sorununu 200*250 kişi arasında yaşamıyorum. [signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING [Bu mesaj Azraeel tarafından 05 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar