OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arkadaşlar lvl45 warrioruma reskill parası bulamadım..lvl45 te %10 um..bir level düşsem 44 olsam para düşer mi bir de provoke açılır mı lvl den dolayı..şaka değil ciddiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kunabarl parayı levele göre değil mevcut bulunan skill puanlarına göre alır. Bu yüzden level düşsende skill puanların düşmeyeceğinden fiyatta bir azalma olmaz... Provoke konusuna gelince, yukarıda da söylediğim gibi level düştüğünde skill puanlarında bir değişiklik olmaz. Yani provoke'yi kullanmaya devam edebilirsin.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 eger hem level düşüp hemde üstüne reskill atarsan 45. skill pointini malesef kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lvl dustuğunde fıyat farkedıo ama ne ıle lakalı bılmm bende lvl 60 ken 6 skıll bostaydı ve 25m cıvarı alıodu 59 a dusunce 16 m cıvarı sıtedı ama ne ıle alakalı bılmm[signature][hline]=======>:::NvM:::<======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: yazik, 04 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki: eger hem level düşüp hemde üstüne reskill atarsan 45. skill pointini malesef kullanamazsın. Evet bunu eklemeyi unutmuşum.. :tup: said: Tribula_IV_, 04 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki: lvl dustuğunde fıyat farkedıo ama ne ıle lakalı bılmm bende lvl 60 ken 6 skıll bostaydı ve 25m cıvarı alıodu 59 a dusunce 16 m cıvarı sıtedı ama ne ıle alakalı bılmm Skill'lerini kullanmadıysan level düştüğünde fiyat düşüyor.. Not : Normalde skill'ine bakmadan level düştüğünde fiyatın düşmesi lazım ama oyundaki buglardan dolayı kunabarl direkt skill'lere bakıyor. Bu bug'u düzelttilerse yazdıklarımın hepsi geçersizdir... 1.282 versionunda bu yöntemi deneyen birisi varsa, bu başlığı yanıtlarsa iyi olur..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben levela bakar diye biliyorum ki öyleydi 1 ay önce[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Para düşer,provoke de açılır. Öyleydi yani : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lvl 45 te direk provoke oldun bneden sana bi tavsiye olvle sakın harpye girme ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tamam voker oldum..gerisini atağa verdim..72 puan vardı sanırsam..harpy lere girmedim tavsiyen üstüne girmem heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nie ki bizim bi ark 45te golem topluyodu bea. hem de half platelerle. olay vokerde biter. atik olan yaºar[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 konuyla alakasız olacak biraz ama bi ş yazsana yarım saattir forumlardayım ş yerine 0 o gibi bişeyler görünüyo nedense[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim klavyeden ole oluyo. simdi kendi bilgisayarımda deilim de. bu da acaip bi klavye yaf :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet lvl düşersen fark eder fiyat mesela ben 61de 29.3m iken 60a düşüp yaptığımda yanlış hatırlamıyorsam 22m civarındaydı ki 60tan 59 a düşersen 16m gibi bir rakama düşüyor[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 44 de 5m küsür istio sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar