DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: ChALLeNgE, 03 Temmuz 2005 15:45 tarihinde demiş ki: DraculaVigorous densizlik eden sensiin bana göre adam ne güzel sölemiş bunu yapan şerefsizden başka bişey değildiir sanki bu sitteye o işi yapanlar girmiyor mu? Bence birsürü var dediği gibi belkii senin agresifliğinin nedenide budur sana laf dokunmuşdur Heye allahını işim gücüm yok 0 dan salak salak char kasıyom o yüzden di mi.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yetiº fatih abi :p bu konu kapansın bence ya. yoksa millet birbirini yiyecek. bi de merak ettiğim nie her balonu fake olarak görüyosunuz ki ??[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Gören duyan bilmeyen de hacker sanacak beni. Balonla alakası yok.Ama balon konusunda da pek haksız görmüyorum kendimi. Adam acc açmış, büyük harflerle bize bırakın bu işleri diyor, bu sırada caps lock açık, yazı yatay, başlık sakat, başlık caps lock, kişi saygısız, kişi duyarsız, nereye gidiyo bu pati? :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Şimdiye kadar bildiğim hiçbirşeyi paylaşmaktan çekinmedim.Bilen bilir.Bilmeyenler de bana pek lazım değil. Önce uslup öğrenecek, adam olacak. Edit: Tepkim sana değil. Sakın yanlış anlama. Sen de hoşça kal [signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Temmuz 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tamam açın caps lock yazın. Zaten ben niye geldim ki tekrar. * Köşesine çekilir *[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar