Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşlar Bir Priest buffer/healer naıl uniq takılar takmalıdır uniq veya normal olan takıları söylermisiniz acaba ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaşlar bi up luyorum acil de[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 priest pendant die biºi var. onu takıyolar. pendant olarak. areste satalım hemen :) 190 M
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 areste 190m japkoda 3m :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ehueh :D japko o. adamlar harbi sapıtık ya. lan japkoda 10 tane abyssten bi chitin ıktı diye sevinmiºtik :D sonra fiyatlara bi baktık chitin 400K. ne küfretmiºtim :D 50kdan almıºtım abyssleri. 100K zarar. (gerci upgrade scroll falan cıktı kurtardık :D)[signature][hline]deli büyücü geri döndü
XANTOR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu buffer healer priest bp mi int priest mı önce ona karar ver sonra eğer normal armorlu bi priest san hp ve defense veren takılar giyeceksin eğer bp isen warior pendant warior earings ring of coruge bulursan iron belt ve neclace
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi asıl bpye lazım defans ya. nese onlar da talia skin falan giysin artık di mi[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 walla ben buffer healer işte 90 int geri kalanın hepsi full str str ydi sanrıım :( unuttum walla neyse chitin giymek için işte normal bi priest :) buffer/healer[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 chitin mhitin hikaye gel seni de bp yapalım. bakma şimdi ben de bufferım ama ilerde dönecem :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 4x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 priest için opal ring priest pendant(10dex verio benim arcta kullanıyorum)int ve mana veren takılar genelde kullanır ama mesela benim gibi başkasının iteminide kullanabilirsin str priestsındır warrior takısı kullanırsın filan[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Öne çıkan mesajlar