pscoman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya benim amount la ilgili bir sorunum var ... vendorlardan aldıgım potionlar ve alchemy skilli ile yaptııgm potion lar ornegin toplanıor 18 refresh potion die dusuor bunu nasıl duzeltebilirim normal olarka ayrı ayrı dusmesini istiyorum... yardımlarınızı bekliyorum yardımlarınız icin simdidien tesekkurler... [Bu mesaj pscoman tarafından 04 Temmuz 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yardım edebilicek birisi yokmu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dupe yerine for dongusu kullan[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kendi yazdığın satış dialog'umu bu ?[signature][hline]Ultima Online ScriptMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hyr kendi yazdıgım die bisi demedim sadece bole oldugunu soledim nasıl halledebilirim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 2 msg üstünde soledim dupe yerine for dongusu kullan[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 amount kullan daha sonra act.bounce ile e$yaları dağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 potionlara amount olmaz.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar