Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL Lag !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
blizzard yetkilileriyle konuştum, yarın mesai başında telekom altyapısını düzeltmeye geliyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
ayrıca coğrafyası iyi olmayan arkadaşlar için ekliyim, yağmur tüm dünyada aynı anda yağar. böyle pöff diye. burda başladı mı fransadan tutun da çine kadar. amerikadan antartikaya kadar. şabudur diye yağar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
IF deki AH çalışmıyordu lagin ve ani restartların nedeni oydu şu an sorun yok 5 dakika önce çıktım oyundan 200 ping vardı IF de[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Evet bendede düzeldi gibi. Umarım çarşamba maintanace dan sonra düzelir....[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Ben Maraduonda idim.. görseniz.. listemden 15 kişi ofline oluyordu bi anda sonra sırayla online.. tam komedi idi :D 600 ms ile item rolleyip kazanmak ayrı zevk.. 150 ms varken alamadıgım itemleri aldım ya.. sagol lag[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
  • Yeni Oluştur...