Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bu ne hocam ya sabahtn beri inanılmaz lag millet düşüp druyuor. Yağmur yağdı serverlar çöktü. Blizzard ın teknikerleri tatilde sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 blizzard yetkilileriyle konuştum, yarın mesai başında telekom altyapısını düzeltmeye geliyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ayrıca coğrafyası iyi olmayan arkadaşlar için ekliyim, yağmur tüm dünyada aynı anda yağar. böyle pöff diye. burda başladı mı fransadan tutun da çine kadar. amerikadan antartikaya kadar. şabudur diye yağar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Fransız yada yunanlarında düşmesi enteresan tabi. bkz. Hicivden anlamamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 IF deki AH çalışmıyordu lagin ve ani restartların nedeni oydu şu an sorun yok 5 dakika önce çıktım oyundan 200 ping vardı IF de[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet bendede düzeldi gibi. Umarım çarşamba maintanace dan sonra düzelir....[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Ben Maraduonda idim.. görseniz.. listemden 15 kişi ofline oluyordu bi anda sonra sırayla online.. tam komedi idi :D 600 ms ile item rolleyip kazanmak ayrı zevk.. 150 ms varken alamadıgım itemleri aldım ya.. sagol lag[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar