Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tek geçiyorum abi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 one be ekmek kadayıflı mı ilk defa göruyorum eheheh tadı nası..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Altında ekmek kadayıfı var aslında karar veremiyorum kestane şekerliside dehşet ama ne bilim bu daha bi favorim..:)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 daha önce denemişlerdi tiramisu nun dondurması fln hiç sevmiodum bunu ilk gördüümde kesin rezalet bişidir demiştim ama hasta oldum.. Mükemmel bişi[signature][hline]... LeviathaN ...
Jeddite Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla bende ilk defa duydum bu ekmek kadayıflıyı=) benim n sevdiğim kurabiye güzeli mi ne ona benzer adlı bişiy var onu çok seviorum ben.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 walla ben antep fıstıklı dondurmalara bayılıyorum çok ii oluyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
wook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 en sewdigim magnum beyaz büyü ve bademli ayrıca carte dor böğürtlenlide hoş[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ekmek kadayıfı alıp üstüne sade dondurma koyma yoluyla daha ucuza elde edilebilinir sanırım ben karamel içeren hertürlü dondurmayı severim onu dışında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 fındık yada çikolata rüyası (hatırlamıorm) o çok güzel.bide magnum bademli =)[signature][hline]la petite ezique
FANTASTIK_OMER Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ALGIDA BUZPARMAK. UCUZ OLMASINA KARŞIN ARKADAŞLARINLA BERABER YİYORİSEN BİRTAKIM ESPİRİLERE MARUZ KALABİLME İHTİMALİN VAR
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bu kim lan? fantastik rhythm gibi zauh
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 magnım classic diorum baskada bişe demiorum
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kanmayın ya böyle şeylere... Geçen Magnum la ilgili bi topic açmıştım.Hepsi kolpa Kadının elinde KOCAMAN BİŞEY! ben elime bi aldım ufacıcık.. Ayrıca reklamdaki gibi Garturturururgk diye ses cıkmıyor.
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ahaha ben çıkarabiliorum:) ayrıca çikolatalı yada limonlu herşeye tanrı dyip tapabilitem olduu için magnumun o doaüstü kaplaması çok hoşuma gidiyo :p
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 korkuteli...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 algidadan istediginizi yiyin en kralın algida bence. cart dor da guzel ama ekmek kadayıflı filan denemedim hic.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 öhh be ekmek kadayıflı dondurmamı olur miğdem bulandı[signature][hline]shinsetsu desu..
Private Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kazandibili süper.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bur cartdor(yazıldığı gibi okuyun)un neyini seviyorsunuz anlamıyorum. açık olarak satılan maraş dondurmasından öte var mı ? sanmıyorum.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 vienetta[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 cornetto nugger ın üzerine dondurma tanımam.[signature][hline]Deli333
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Coco Star'ı tek geçerim teeeek...[signature][hline]chuck!
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Eet nugger rule. Bide magnum caramel güsel. Ya aslında dondurmalar arasında ayrıma karşıyım. Hepsini yerim yani affetmem.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 twister.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Öne çıkan mesajlar