Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.6 Test Realm - lag sorunu

Phlox

Öne çıkan mesajlar

bi girip deniyim dedim şu test serverını.siteden hallettim kopyaladım girdim oyuna. girmemle laga girmem bir oldu ve oynanmıyor. sürekli bir lag var ping gittikçe yükseliyo, yazdıgım yazı 15 dk sonra gözüküyo.. normal serverım bladefist ve ping 150-250. sorun test realmde mi ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 04 Temmuz 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışıyor bende sorunsuz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Test te account açıp karekter yaratınca 60. levellari mi deniyor insanlar ? 1. levelda biişey denenmezde o yüzden...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Test serverı için 2 karakter seçiyorsun. Level 60, o karakterin full mavi seti, 20 mana heal pot, 80 bandaj, Heartstone :P ve birkaç silahla yaratılıyor seçtiğin karakterler. Sonra ise neyi test etmek istersen.. Ama BWL kapalı şuan. Zaten kimsede UBRS anahtarı yok. BRD shadowforge anahtarı olan bile yok.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...