Resh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Priest + Mage Duo su ile yapılan 10-15 mob un aynı anda öldürülebilme olayı için güzel spot bilen warmı acaba ? Lvl 39-41 mobların topluca bulunduğu şöle güzel re-spawn lı bi yer arıyorum.... bilen warsa gerçekten ii yardımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 feralas gnolları ama onlar sanırım 40-42 idi.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mum_chamber gördümü bi mesaj atar herhalde. kendisi mage, bende priest'imdir. bana bi yer buldum çabuk lvl 40'a gel diyordu :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bootbayin ordaki gorileri toplayın ...[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Ractamainus, 04 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: mum_chamber gördümü bi mesaj atar herhalde. kendisi mage, bende priest'imdir. bana bi yer buldum çabuk lvl 40'a gel diyordu :D sen 40 olana kadar... neyse.. tanariste doğu şeridi boyunca bulabilirsin bu amcamları. fakat 3-5'li gruplar halinde bulursun. az ileride de yine aynı şekilde 43-46 moblar bulabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Arcane in dediği gibi Feralas gnolleri gerçekten güzel bir yer aoe için. Spawn hızlı ve çok fazla gnoll var.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) [Bu mesaj Sage tarafından 04 Temmuz 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar