Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 izlemeyenlerin mutlaka izlemesini tawsiye edeceğim bir film. ancak filmden fazla bi şey beklemeden izleyin. son zmnlarda izlediğim en güzel filmlerden biri.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 biraz çelişkili olmuşsun sanki içinde :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ewt izliyenlerin %70 i filmin özünü anlıyamadıkları için filmi sewmiyeceklerdir. o yüzden brz çekimser kaldım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=106396 bende aynen =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bencede. atmosferin icine girebilirsen sonunda cok mutlu ayriliyorsun. ama sacma ya diye bakarsan sevmezsin haliyle. being john malkovich'e benzettim ben biraz filmin atmosferini. ayni duzlemde geciyor gibiler =) aslinda birlestirsek bu 3 basligi da bir sekilde.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 çok fazla altmetin vardı. onları okucam diye altyazıyı okuyamadım. güzeldi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 izlediğim en doyurucu filmlerden biri bu film. 2-3yıl önce izlemiştim tahminen tam zamanı hatırlamıyorum. sosyoloji okuyorsanız kesinlikle göz atın derim hatta. aa biz bunu gördük aa evet bu böyle gibi cümleler havada uçuşucak ve gülüceksiniz bolcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 muhteşemdir. jason schwartzman'ın rushmore'dan sonra bu filmini seyretmiştim. aynı adam olduğuna inanamamıştım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar