Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morad/Karus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben elmorad ım ama avantajlardan yararlanmak istiyosan karus aç[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
uruk hai :D
admin.[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Sürümden kazanıyoruz heralde,aşırı fazla insan var aresde.Orclar az var ama çoğuda sağlam.
Yanlız bir yorum daha yapıcam,Areste Orc oynayan Türkler daha efendi gibi.İnsanlardaki çoğu klan ve kullanıcı isimleri saçma sapan,küfür çok,ks çok.Orc yakasında durum nasıl bilmiyorum ama uzaktan daha temiz gözüküyor.
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 04 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
Sürümden kazanıyoruz heralde,aşırı fazla insan var aresde.Orclar az var ama çoğuda sağlam.
Yanlız bir yorum daha yapıcam,Areste Orc oynayan Türkler daha efendi gibi.İnsanlardaki çoğu klan ve kullanıcı isimleri saçma sapan,küfür çok,ks çok.Orc yakasında durum nasıl bilmiyorum ama uzaktan daha temiz gözüküyor.

+1
gel dai sende orc ol :d[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
Oha ne zaman be
39 benim char.
Yok baba yok adsl gelir gelmez ilk yapacam şey bi pre almak olacak euhueh.
Kaçıncı serverdasınız bakim gelim ben de kasim.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]
[b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x]
Charlar silinmiş...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Ares'te olursanız el-morad olun. Bir çok karus, charını el-morad'a çevirtti zaten. Ezilmeye devam ediyoruz :-)[signature][hline]ID: Shakkil
Nation: Karus
Job: Sorcerer
Lvl: 58
Clan: ESC
Server: Ares
  • Yeni Oluştur...