LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 diğer alkollü tutoriallardan güven alarak bi daha açıyorum:D 1. Mümkünse uzun ince bir bardak ve bir ufak rakı alınır, Tekirdağ tercihidir. 2. Rakıyı bardağa koyarken hafifçe şişe bardağın çevresinde gezdirilir ki kokusu odaya yayılsın. 3. Rakı bardağın yarısına kadar doldurulur. 4. Daha sonra sek rakıdan ağıza bir yudum alınır, ve bir fırt çekilir ki ciğerler bayram etsin. 5. Bu yudum yutulurken vücut hafifçe çalkalanır. Çünkü rakı'nın tadının en çok alındığı yer yutak ile mide arasında ki yemek borusudur. Çalkalanarek bu süreyi uzatıyoruz. 6. Daha sonra su konulacaksa rakının yarısı kadar konulur. Tadı bozmasın. 7. Bardağın içine kesinlikle buz atılma. İstenirse suyun içine atın. 8. Arkadaşlarla beraber afiyetle içilir.(şerefe nidaları ve "şeref kim?" gibi iğrenç espriler eşliğinde) 9. Bu sefer kapatılmaması rica edilir. Bunda bi zarar yoktur...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 o sallanma olayını televizyonda bitane adam vardı yaşlıca ünlü birisi o yapmıştı hangi kanaldı hatırlamıyorum:)[signature][hline]http://www.kafamgirsin.com En son tutorialım. Tank korozyonu önleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben hiçbişi anlamadım resimli yaparsan anlarım belki.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla makinem olsa resimlerim de yok:D sallanma olayına gelince, okan bayülgen in programında ydı:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 walla ben sallama işinin mekaniğini anlamadım... nasil olcak biraz daha ayrıntılı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 aaah ah ne güzel gündü beee [Bu mesaj Salieri tarafından 04 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Salieri, 04 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki: aaah ah ne güzel gündü beee [Bu mesaj Salieri tarafından 04 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] abi o ne ya koyma böyle resimleri,olan var olmayan var :D kokusu geldi sanki burnuma offff[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya böyle yutarken vücudunu saat yönü ve ya tersi yönde sallayacaksın çevireceksin...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Seperate, 04 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: Salieri, 04 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki: aaah ah ne güzel gündü beee [Bu mesaj Salieri tarafından 04 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] abi o ne ya koyma böyle resimleri,olan var olmayan var :D kokusu geldi sanki burnuma offff baktım tutorial resimsiz ben ekliim dedim..kusura bakmayın :P[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Salieri, 04 Temmuz 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 04 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: Salieri, 04 Temmuz 2005 21:18 tarihinde demiş ki: aaah ah ne güzel gündü beee [Bu mesaj Salieri tarafından 04 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] abi o ne ya koyma böyle resimleri,olan var olmayan var :D kokusu geldi sanki burnuma offff baktım tutorial resimsiz ben ekliim dedim..kusura bakmayın :P yapma bir daha böyle şeyler yoksunluk belirtileri gösteriyorum,ağzım fln köpürdü :Pp[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar