BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 biliyorum çok paper mage topici açıldı ama arattım o topiclerde aradığım cevabı bulamadım. iyi bir paper mage için pvp gearı ve mob hunt gearı ne olmalıdır?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM n00b Mage @ Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 PvP: Tons of HP Level: MP :-)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mp takılar damge'i etkiliyormu[signature][hline]Krwlng in my skiN
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 paper'in giyebilecegi tek sey grade 1 armor. ilk zamanlar goblin armor cok is gorur. fakat ilerki lvllarda +6/10 hp seklindeki armorlar daha fazla hp verir. cz'de mp takilarinin felan ise yaramadigini biliyorsundur. o yuzden pvp'de kesinkez HP giyinmeli. mob'da ise istege bagli tabi ki. ama az kisi cok is basarmak icin mp, yok riske atmam kendimi dersen mp & hp karisik.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 temel olarak hp mp olaylarını biliyorum ama uniqueler?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM n00b Mage @ Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ayrıca biliyosanız fiyatları ile birlikte yazarsanız sevinirim uniqueleri (ares için) birde +8/64 wiz staff ne kadar eder areste?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM n00b Mage @ Ares
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 falla benim paper mage im de set +7 hp 12 var pendant olarak bi lycaon pendant aldım 30 deefans bide birsürü resistance veriyo.ben başlarda lvl kasarken 57 ye kadar fln hep mp taktım. daha sonra paso hp ye yüklemdim dex str int mp nin yanında hiçbişey yok bende hp +73 kafamda +3 dagger defans 10 var elimde wizard +7/56 flame var ben memnunum kısaca yanlız tek şikayetim var para yok :D oyundan soğudum şu scroll lar yüzünden 3m param var ya beramusta sakız parası bu :( ne cz ye gidiyom ne savaşlara paso moradonda worm lere nova atıyom :D:D yapçak bişi yok insanın parası olmayınca çok canı sıkılıyı :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 +7/12 hp lvl 1 set ne kadar eder? birde +7/30 veya +6/25 dd cap?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: rockncoke, 04 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: +7/12 hp lvl 1 set ne kadar eder? Satın alacağına gidip kendin yapsana.. Yazık onlara vereceğin paraya.. Ayrıca paper'im diyosun. Önce kendine MP bonuslu bir set yap... Staff olarakta lycaon kullan. Wizard staff tırışkadır..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 +6/10 +5/8 karışık bi mp set yaptımda ilerisi için düşünüyorum hpleri :-) bide lycoan +7 ler 27 gold bar :-O +8/64 wizard alıverdim işte :-P[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hani hep şunu derler : "Paper mage bu oyundaki en ucuz char. Eğer mageysen ve paran yoksa charını paper'e çevir hiç para harcamazsın" 9 ay paper mage kullandım. Yukarıda yazdığım, insanların genelde söylediği o sözler külliyen yalan... Yaşadım biliyorum... +7 Lycaon staff'ı olmayan paper, paper değildir... Bul bi arkadaşından +7 lyc, git dene ne demek istediğimi anlarsın..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bu sırada sen archer i naptın??[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 archer lvl 53 ve çıplak :lol: itemlarını sattım[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ee gidip sıfırdan paper magemi açtın? Hey allam ya.. Olm neden bana söylemedin boşta level 56 paper mage'm duruyo.. Verirdim kullanırdın..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ne bilim gittim açtım işte kasıyorum :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ee clan olayı noldu? Çıktınmı? Neyse msn den konuşalım bu konuyu.. Uzun bi mevzu bu.. :)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tamam msnde onlineım :)[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 SeLamLarr. Yeni kon açmayam dedim.Bende de pet mage war.Ben ne kullanayım.Level 40 daha ama azimle gelişiyom.Üzerimde +6 mp takıları ve Level 2 Goblin armorlar birde +4/32 Alch Staff var. Bankada Cyrstal Set duruyor ama armor larına bakıyom Goblin daha iyi.eee Ben LvL 50-60 oluncada mı goblin giyecem. Pet mage im ve int mp orantılı gidiyorum.Bir tavsiye lütfen...[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İsteğe göre crystal armorlara +mp veya +hp bonus basıcaksın. Pad olarak goblin bulursan onu giyebilirsin.[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares
yazik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 En kral pk itemları mage ler için; 2x Warrior Earring (Secret-Silver yada Cleric de iyidir.) 2x Ring Of Life ( Ring Of Magic'te yüksek defans ayrıca xp yaparken de işe yarayacak MP bonusu vardır. ) Iron Necklace (Elemental Pendant da iyidir.) Glass Belt [Bu mesaj yazik tarafından 04 Temmuz 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 lvl 49 mage war mp 112 (+37) int 139 yarın paper mageye geçmeyi denicem sanırım benden 10 m civarı isticek.hala karar veremedim.ığğğğğğğğğ
Öne çıkan mesajlar