elma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben yarın monitör alıcam bana en iyi monitörü söylermisiniz para limiti olmadığını varsayarsak lcd monitör de alabilirim ama yeteri kadar gelişmedi oyunlarda zorluk cıkarıyor diye biliyorum 19" bir crt istiyorum ve şu ana kadar incelediklerim arasında en kalitelisi samsung 957magicbright flat fiyatı da 300 dolar civarı ne öneriyorsunuz[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 997 mb var. O daha pahalı ise onu al. Lg'nin var. Bulabilirsen kesinlikle 109p4 al ( philips ) ama bulabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dün 997mb aldım baya güzel fiyatı 957mb yle çok yakın.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 19" lcd nokia var bende 800 pro+ eski bi monitör ama güzel bayaa başlarda aptal oluyo insan görüntü geç geliyomuş gibi oluyo fln -amerikan filmi kıvaaamında- ama alışınca süper hatta küçük bile gelmeye başladı. bunu benim monitörü tavsiye ederek söylemiyorum , benim monitörün teknik detaylarını fln bilmiyorum çünkü tavsiye edicek kadar fakat 19" lcdler güzel oluyor cidden.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla oyun için 17" leri daha bi seviyorum ben, 19" ler boynumu ağrıtıyor özellikle shooter larda :p. hatta nerdeyse her oyunun kitapçığında yazar mümkünse küçük ekranda oynayın diye :D. ama 19" de surf yaparken falan süper tabii, ya da strateji oyunlarında falan.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 997 olan 240 usd + kdv civarı 957mb de 300 usd + kdv civarı ama 957mb bulma şansım az philipsin dediğiniz modelini bulabilirim. bi de hyundai q995 nasıldır hem ufak falan hem ucuz?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bir numaralı tercihin philips 109p4 olmalı. brilliance serisi gerçekten mükemmel. eğer biraz daha ucuz bir şey bakıyorsan samsung 957mb ya da philips 109b6'yı düşünebilirsin. ama hyundai q995'i aklından çıkar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tabiki philips 109p4 ü öneririm eğer mükemmele yakın birşey arıyorsan...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 philips 109p4 nasıl birşey ondan mı almalı?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 109p4 Philips'in üretimden kaldırılmış 19' Crt flat monitörüdür. Max. çözünürlük'te verdiği tazeleme hızı diğer çoğu monitöre oranla daha yüksek olduğundan, 1024*960 veya 1280*1024 gibi çözünürlüklerde gayet yüksek tazeleme hızına ulaşmaktadır. Monitör hakkaten eşşek kadardır. Param da olduğunda daha küçük olan Sony Hx93 19' lcd'ye yönelmemin yegane sebebidir. :) 109p4 ayrıca en yüksek görüntü kalitesine sahip 19' crt'lerden biridir. ( Bence zamanında Türkiye'de daha iyisi yoktu. Sony 19' Crt G400-420'leri hesaba katmazsak ) Trinitron teknolojisi benzeri bir tüpe sahip olduğundan kalitesi bu kadar yüksektir. Ancak tam emin olmamakla beraber philips 5-10 ay öncesinden itibaren bu monitörün üretimini durdurup, yeni serisi olan 109b60' a geçmiştir. Aslında 109b ve 109p farklı crt serileridir ancak artık p serisi lcd olarak lanse edilmektedir. Tahmin edebileceğiniz gibi de b serisi p den daha düşüktür. Ama sadece b serisi crt üretimi bulabilirsiniz ( 19' olarak ). Özetle, 109p4 çok iyi bir 19' monitör ancak bulmanız artık g400'ler kadar zor. Çünkü üretinden kalktı.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 http://www.winnetmag.com.tr/dergi/urun.asp?urun=31 http://www.chip.com.tr/donanim/urun.asp?ID=138 Bir kaç eski link. Zamanında 400 dolar gibi fiyatı vardı. 20.03.2003 ==> Chip'in incelemesinin tarihi. Düşün artık bulman ne kadar zor. [signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 01 Temmuz 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende lg (modeli aklımda değil ama 315 vermiştim)var 1.5 sene oldu alalı ilk aldığımda dedim hata yaptım diye ve 1 haftadır bozuk . dumanımsı lekeler oluştu.(elimde mıknatıs paso temizliyorum :) ) ayriyetten diğer pc de 17 philips var 7 senedir sapasağlam. valla philips öneririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 LG F900B[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu samsung un 957mb sini bulursan ondan al. ben kullanıyorum şu an gayette güzel. ama fiyatını tam olarak bilmiorum çünkü ben turnuvadan kazanmıştım. :D[signature][hline]Ben dedim ki: çocuun psikolojisi bozulcak. arkadaş dedi ki: üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Fistan, 01 Temmuz 2005 15:16 tarihinde demiş ki: LG F900B aynen fistan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben vestel 19" almayı planlıyorum normal bir oyuncu için iyidir öyle değil mi fiyatıda 160$+kdv ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Vestel monitörü o fiyata alıp beğenmeyeceğinden adım gibi eminim.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bir seferdinde internet kafade siyah 17. inch vestelerden kullanmıştım görüntü sallanıyo(titriyo), kenalarda gıcık edici boşluklar. 19 vestel alcağına düzgün bir. 17 inch al.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Temmuz 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben brilliance 109 kullanıyorum philips.. çok çok memnunum öneririm..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Vestel hakkattende o kadar kötümü yav bakın içime kurt düştü acaba almadna önce gösterebilirlermi kalitesini falan[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 vicious eğer kadıköye yakınsan rexx sinemasının karşısında netline isminde büyük birkaç katlı bir internet kafe var .orada tüm bilgisayarlar vestel 19" monitöre sahip .. yüzlerce var gidip inceleyebilirsin[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bone max çözünürlüğü kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 samsung Q955 var memnunum.ama philips 109p40 gibiside yok cidden.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 samsung 900ift almıştım bi 5 sene evvel, 2.5 sene sonra antiglare tabakası kalktı, firma kullanıcı hatası garanti kapsamı dışında diye teknik servis e bile almadı. Tüp tamamen değişmeli filan dediler bıraktım öyle. Kendisi iyi olsa bile samsung u teknik servisi rezalet, yapmayız etmeyiz siz bozdunuz banane banane diyen çocuk gibiler. Bundan sonra hiç bi güç bana samsung monitor aldıramaz. Hehe bu arada 19" crtler gevur ölüsü gibi, 26kg mesela benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 kisa bi sure samsung kullandim bende problem yasadim teknik servisi ile..[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar