Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi 19" monitör

elma

Öne çıkan mesajlar

ben yarın monitör alıcam bana en iyi monitörü söylermisiniz para limiti olmadığını varsayarsak

lcd monitör de alabilirim ama yeteri kadar gelişmedi oyunlarda zorluk cıkarıyor diye biliyorum

19" bir crt istiyorum ve şu ana kadar incelediklerim arasında en kalitelisi samsung 957magicbright flat fiyatı da 300 dolar civarı

ne öneriyorsunuz[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

19" lcd nokia var bende 800 pro+ eski bi monitör ama güzel bayaa başlarda aptal oluyo insan görüntü geç geliyomuş gibi oluyo fln -amerikan filmi kıvaaamında- ama alışınca süper hatta küçük bile gelmeye başladı. bunu benim monitörü tavsiye ederek söylemiyorum , benim monitörün teknik detaylarını fln bilmiyorum çünkü tavsiye edicek kadar fakat 19" lcdler güzel oluyor cidden.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyun için 17" leri daha bi seviyorum ben, 19" ler boynumu ağrıtıyor özellikle shooter larda :p. hatta nerdeyse her oyunun kitapçığında yazar mümkünse küçük ekranda oynayın diye :D.

ama 19" de surf yaparken falan süper tabii, ya da strateji oyunlarında falan.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

997 olan 240 usd + kdv civarı
957mb de 300 usd + kdv civarı ama 957mb bulma şansım az
philipsin dediğiniz modelini bulabilirim. bi de hyundai q995 nasıldır hem ufak falan hem ucuz?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

109p4 Philips'in üretimden kaldırılmış 19' Crt flat monitörüdür.

Max. çözünürlük'te verdiği tazeleme hızı diğer çoğu monitöre oranla daha yüksek olduğundan, 1024*960 veya 1280*1024 gibi çözünürlüklerde gayet yüksek tazeleme hızına ulaşmaktadır.
Monitör hakkaten eşşek kadardır. Param da olduğunda daha küçük olan Sony Hx93 19' lcd'ye yönelmemin yegane sebebidir. :)

109p4 ayrıca en yüksek görüntü kalitesine sahip 19' crt'lerden biridir. ( Bence zamanında Türkiye'de daha iyisi yoktu. Sony 19' Crt G400-420'leri hesaba katmazsak ) Trinitron teknolojisi benzeri bir tüpe sahip olduğundan kalitesi bu kadar yüksektir.

Ancak tam emin olmamakla beraber philips 5-10 ay öncesinden itibaren bu monitörün üretimini durdurup, yeni serisi olan 109b60' a geçmiştir. Aslında 109b ve 109p farklı crt serileridir ancak artık p serisi lcd olarak lanse edilmektedir. Tahmin edebileceğiniz gibi de b serisi p den daha düşüktür. Ama sadece b serisi crt üretimi bulabilirsiniz ( 19' olarak ).

Özetle, 109p4 çok iyi bir 19' monitör ancak bulmanız artık g400'ler kadar zor. Çünkü üretinden kalktı.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.winnetmag.com.tr/dergi/urun.asp?urun=31

http://www.chip.com.tr/donanim/urun.asp?ID=138

Bir kaç eski link. Zamanında 400 dolar gibi fiyatı vardı.

20.03.2003 ==> Chip'in incelemesinin tarihi. Düşün artık bulman ne kadar zor.

[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 01 Temmuz 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende lg (modeli aklımda değil ama 315 vermiştim)var 1.5 sene oldu alalı ilk aldığımda dedim hata yaptım diye ve 1 haftadır bozuk . dumanımsı lekeler oluştu.(elimde mıknatıs paso temizliyorum :) ) ayriyetten diğer pc de 17 philips var 7 senedir sapasağlam. valla philips öneririm.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu samsung un 957mb sini bulursan ondan al. ben kullanıyorum şu an gayette güzel. ama fiyatını tam olarak bilmiorum çünkü ben turnuvadan kazanmıştım. :D[signature][hline]Ben dedim ki:
çocuun psikolojisi bozulcak.

arkadaş dedi ki:
üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben vestel 19" almayı planlıyorum normal bir oyuncu için iyidir öyle değil mi fiyatıda 160$+kdv ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

bir seferdinde internet kafade siyah 17. inch vestelerden kullanmıştım
görüntü sallanıyo(titriyo), kenalarda gıcık edici boşluklar.
19 vestel alcağına düzgün bir. 17 inch al.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 02 Temmuz 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vestel hakkattende o kadar kötümü yav bakın içime kurt düştü acaba almadna önce gösterebilirlermi kalitesini falan[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

vicious eğer kadıköye yakınsan

rexx sinemasının karşısında netline isminde büyük birkaç katlı bir internet kafe var .orada tüm bilgisayarlar vestel 19" monitöre sahip .. yüzlerce var gidip inceleyebilirsin[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

samsung 900ift almıştım bi 5 sene evvel, 2.5 sene sonra antiglare tabakası kalktı, firma kullanıcı hatası garanti kapsamı dışında diye teknik servis e bile almadı. Tüp tamamen değişmeli filan dediler bıraktım öyle. Kendisi iyi olsa bile samsung u teknik servisi rezalet, yapmayız etmeyiz siz bozdunuz banane banane diyen çocuk gibiler.
Bundan sonra hiç bi güç bana samsung monitor aldıramaz.
Hehe bu arada 19" crtler gevur ölüsü gibi, 26kg mesela benimki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...