Levent Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaslar 2 seneden sonra oyna girince adepte olmakta biraz gucluk cektim, birde insanlar CU sistemi denen bir seyden bahsediyorlar, official forumlarda özellikle crafterlara bayagı sorun oldugundan bahsedilmesine ragmen detaylı bir bilgiye ulasamadım ne yazıkki, bundan dolayı beni aydınlatıcak bilgiye sahip biri varsa cok memnun olurum, tesekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 budur[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Cu insanin kendine yakışanı giymesidir :) CU ile bildigim bir kaç şeyden biri jedi templerini kasmanın eskiye nazaran zorlaştırıldığı.Eski sistemde 3 gun full oynarsak jedi olunabiliyormuş ama şimdi en az 18 hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Cu: Anlatılmaz, yaşanır...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Saolun arkadaslar[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @Bonepart: Eee.. zaten SWG'de SOE, Everquest'de SOE. @Levent: Resmi forumlar da meslek alt alanında tüm mesleklerin CU sonrasında ki değişiklikleri detaylı tartışılıyor bence bir de oraya bakmanda fayda var. Ben epey bir bilgi topladım o sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Xanatos, 30 Haziran 2005 15:23 tarihinde demiş ki: Cu insanin kendine yakışanı giymesidir :) CU ile bildigim bir kaç şeyden biri jedi templerini kasmanın eskiye nazaran zorlaştırıldığı.Eski sistemde 3 gun full oynarsak jedi olunabiliyormuş ama şimdi en az 18 hafta :) haha 3 günde jedi mi olunuyormuş hahahahaahhaha.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Eamer vallahi Avaturk'te 3 gun sabahlayıp Jedi oldum diyen adamlar vardı. Valla oyundan o zaman da fazla çakmazdım simdi de noob'um :D Öğreniyoruz yavaş yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 SOE nin baskaninin aciklamasi var zaten Blizzard mukemmel bir oyun yapti kendi developerlarimiz bile oynuyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Xanatos, 01 Temmuz 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Eamer vallahi Avaturk'te 3 gun sabahlayıp Jedi oldum diyen adamlar vardı. avaturk un coluk cocuk tayfası pacıtık tan uzak dursun[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: BonePART, 30 Haziran 2005 16:08 tarihinde demiş ki: way anasını be yeniliklere bak ulan utanmasalar wowu gorduk beendik caldık dicekler hatta ne wowu everquest abi mmorpgnin normaline donduk farklı hic bisi birakmadik bide bole deneyelim deyip yapilmis bisi be bu wow u cloneladılar. CU = Console upgrage (ps2) nin rezil edilimiş ve fiyasko ile sonuçlanmaması için pc de devam edilmiş versiyonu gibi duruyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Dethatt, 01 Temmuz 2005 03:13 tarihinde demiş ki: SOE nin baskaninin aciklamasi var zaten Blizzard mukemmel bir oyun yapti kendi developerlarimiz bile oynuyor diye :) link vs varmı röportaj ? okumak istedim =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: draedan, 01 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: said: Xanatos, 01 Temmuz 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Eamer vallahi Avaturk'te 3 gun sabahlayıp Jedi oldum diyen adamlar vardı. avaturk un coluk cocuk tayfası pacıtık tan uzak dursun ehueh öyle diyiyorlardı o zaman da fazla anlamadığım için inanmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 baya bi once yazilmis bir yaziydi. SOE nin sitesinde yqaziyordu WoW un offical sayfasinda gecmisti konu bulursam link lerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Dethatt, 01 Temmuz 2005 12:04 tarihinde demiş ki: baya bi once yazilmis bir yaziydi. SOE nin sitesinde yqaziyordu WoW un offical sayfasinda gecmisti konu bulursam link lerim. bi de seni linklesek oyuna :D[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wow dan sonra grafikler cok kotu geldi acikcasi swg nin :/ bide UI controller falan unutmusum hepsini alismak lazim dedim bi giriyim bakayim jedi ne durumda yeni abilty ler gelmis ama yok yani ilk swg nin basindaki tat yok : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 det fazla seetme de gır su oyuna[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 det valla bak ne güzel bir guild üyesi de olmuşsun takıl işte oyunun biraz keyfini çıkar bence de :)[signature][hline]WOW - Burning Legion Sinomir Lvl 56 Paladin Asin Lvl 36 Druid Sonny Lvl 16 Hunter SWG Sanny Sungur Master BH-Master Marksman-Master Riflemen-Novice Pistoleer Saegoo Henüz Newbie!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Levent Abi Simdi Sen Ne Olucaksin Ne Olmayi Planliyosun :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 leventten cacik olmaz cacik =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 wow da wow ya ne anliyorsunuz wowdan illa savasmak zorundasin wowda hic soyle arkadaslarinla oturup güzelim warcraft dunyasinin tadini cikaramiyorsunki tam cikaracakken biri geliyor saldiriyor sana bence wow=cs nin mmpog oyunu ya öldür yada öl mantigi hakim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yakında soe devleri onuda yaparlar swg ye hiç merak etme , herşeyi yaptıkları gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: xieon, 03 Temmuz 2005 19:15 tarihinde demiş ki: wow da wow ya ne anliyorsunuz wowdan illa savasmak zorundasin wowda hic soyle arkadaslarinla oturup güzelim warcraft dunyasinin tadini cikaramiyorsunki tam cikaracakken biri geliyor saldiriyor sana bence wow=cs nin mmpog oyunu ya öldür yada öl mantigi hakim oyuna E biliyorsun WoW da PvP PvE ve RPG serverlari ayri ayri mecvut wow dunyasinin tadini cikarmak istiyorsan PvE yada RPG serverinda baslarsin istedigin zaman PvP yaparsin istedigin zaman bi yerlerden tad cikarirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Netcafe, 02 Temmuz 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Levent Abi Simdi Sen Ne Olucaksin Ne Olmayi Planliyosun :) Su anda Weaponsmith ve Pistoleer kesin karar vediklerim, artan skilleride kuvvetle muhtemel combata harciycam heralde. said: Miraul, 03 Temmuz 2005 05:53 tarihinde demiş ki: leventten cacik olmaz cacik =) Sen bi insanların yaratıcılıgını calmada sonra gel konus, hırsız hırsız :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise [Bu mesaj Levent tarafından 04 Temmuz 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar