Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers Fanlari Buraya

DekaRanger

Öne çıkan mesajlar

Abi unutulurmu ya . Okulda paso power rangersçilik oynardik :)
Ben önceden yesildim sonra beyaz cikmisti o olmustum tommy :) Ilkoluk 4 te felendik sevgilimde pembe olurdu Kimberley paso onu kacirtirdim sonra kurtarirdim felen ahh ahh süper günlerdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel diziydi ya .. Yeşil Power rangers sonradan Beyaz falan olmuştu o elemanı çok severdim ..
Ya bide Bu Power rangers'tan sonra Show tv de bi tanede Korkunç böle bi dizi yayınlanırdı Bloom,gloom sanırım bişilerdi Hatırlayananız varmı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 29 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
said:
Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var?

Auzahaasasd Doctor mu abi kopartin ya :) Doctor olurmu go go :)

UZHAHAHHHAHAhsahah abi koptum ya:D:DD::D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 01 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
goosebumps. Çok karal diziydi o da gerçekten. Ahhh eski gunler ahh :)

Aha Nuke demi? Çok süper bi Diziydi ya o .. Bi bölümünde Fotoğraf makinesi Çektiği Fotoğrafta Kişinin Geleceğini Gösteriodu falan Çok güzeldii ahhh :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bende eski günlerimi hatırladım...Kız arkadaşımı bırakıp gidip power rangers izlediğim günleri... =))
Arkadaşlar bölümleri nereden indirebilirim bi fikriniz varmı?
Ben tekrar sesi sonuna kadar açarak GO GO POWER RANGERS film müziğini dinlemek istiyorum... Bu müziği kim yapıyomuş bilen var mı!!!
Sosyal ağlarda paylaş

dragon zort..dıııııııııııı dı dıdırı dıııııııııııııı yapıodu bıçaklamı ne çağırıodu..sonra dragon zortta denizden geliodu..ama ii kapışıodu.artistti o yeşilli ama,pek sevmiodum.ama abi o müziğie hastaydım yaaa.pokemondan daha çok haz verdi,en sevdiğim çizgi dizi direk..
Sosyal ağlarda paylaş

ben her zaman yeşil ranger'dim, sırf bu yüzden 3-4 arkadaşımla kavga etmiştim, sonra yeşil ortalardan kaybolunca ezik mode on olmuştum ama beyaz ile dönüşü güzel olmuştu, kimberley miydi neydi, taş hatunudu :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn|
Founder of AAL'05| insomnia * *
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...