Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers Fanlari Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi unutulurmu ya . Okulda paso power rangersçilik oynardik :)
Ben önceden yesildim sonra beyaz cikmisti o olmustum tommy :) Ilkoluk 4 te felendik sevgilimde pembe olurdu Kimberley paso onu kacirtirdim sonra kurtarirdim felen ahh ahh süper günlerdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var?

Auzahaasasd Doctor mu abi kopartin ya :) Doctor olurmu go go :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Çok güzel diziydi ya .. Yeşil Power rangers sonradan Beyaz falan olmuştu o elemanı çok severdim ..
Ya bide Bu Power rangers'tan sonra Show tv de bi tanede Korkunç böle bi dizi yayınlanırdı Bloom,gloom sanırım bişilerdi Hatırlayananız varmı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 29 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
said:
Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var?

Auzahaasasd Doctor mu abi kopartin ya :) Doctor olurmu go go :)

UZHAHAHHHAHAhsahah abi koptum ya:D:DD::D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 01 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
goosebumps. Çok karal diziydi o da gerçekten. Ahhh eski gunler ahh :)

Aha Nuke demi? Çok süper bi Diziydi ya o .. Bi bölümünde Fotoğraf makinesi Çektiği Fotoğrafta Kişinin Geleceğini Gösteriodu falan Çok güzeldii ahhh :(
Mesaj tarihi:
Bende eski günlerimi hatırladım...Kız arkadaşımı bırakıp gidip power rangers izlediğim günleri... =))
Arkadaşlar bölümleri nereden indirebilirim bi fikriniz varmı?
Ben tekrar sesi sonuna kadar açarak GO GO POWER RANGERS film müziğini dinlemek istiyorum... Bu müziği kim yapıyomuş bilen var mı!!!
Mesaj tarihi:
dragon zort..dıııııııııııı dı dıdırı dıııııııııııııı yapıodu bıçaklamı ne çağırıodu..sonra dragon zortta denizden geliodu..ama ii kapışıodu.artistti o yeşilli ama,pek sevmiodum.ama abi o müziğie hastaydım yaaa.pokemondan daha çok haz verdi,en sevdiğim çizgi dizi direk..
  • Yeni Oluştur...