Teddy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Abi unutulurmu ya . Okulda paso power rangersçilik oynardik :) Ben önceden yesildim sonra beyaz cikmisti o olmustum tommy :) Ilkoluk 4 te felendik sevgilimde pembe olurdu Kimberley paso onu kacirtirdim sonra kurtarirdim felen ahh ahh süper günlerdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki: şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var? Auzahaasasd Doctor mu abi kopartin ya :) Doctor olurmu go go :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 guzel diziydi baya izlerdim.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok güzel diziydi ya .. Yeşil Power rangers sonradan Beyaz falan olmuştu o elemanı çok severdim .. Ya bide Bu Power rangers'tan sonra Show tv de bi tanede Korkunç böle bi dizi yayınlanırdı Bloom,gloom sanırım bişilerdi Hatırlayananız varmı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dar şeyler giyip kötüleri döven renkli adamlar. hade be gay onalr[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 goosebumps. Çok karal diziydi o da gerçekten. Ahhh eski gunler ahh :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 power rangers a daldım diye fırındaki pizza kömür olmuştu[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Hamish, 29 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki: said: Damn, 27 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki: şey sloganındaki (Doctor Power Ranger's) "Doctor" ne alkası var? Auzahaasasd Doctor mu abi kopartin ya :) Doctor olurmu go go :) UZHAHAHHHAHAhsahah abi koptum ya:D:DD::D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: NuKe, 01 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki: goosebumps. Çok karal diziydi o da gerçekten. Ahhh eski gunler ahh :) Aha Nuke demi? Çok süper bi Diziydi ya o .. Bi bölümünde Fotoğraf makinesi Çektiği Fotoğrafta Kişinin Geleceğini Gösteriodu falan Çok güzeldii ahhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bende eski günlerimi hatırladım...Kız arkadaşımı bırakıp gidip power rangers izlediğim günleri... =)) Arkadaşlar bölümleri nereden indirebilirim bi fikriniz varmı? Ben tekrar sesi sonuna kadar açarak GO GO POWER RANGERS film müziğini dinlemek istiyorum... Bu müziği kim yapıyomuş bilen var mı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 dragon zort..dıııııııııııı dı dıdırı dıııııııııııııı yapıodu bıçaklamı ne çağırıodu..sonra dragon zortta denizden geliodu..ama ii kapışıodu.artistti o yeşilli ama,pek sevmiodum.ama abi o müziğie hastaydım yaaa.pokemondan daha çok haz verdi,en sevdiğim çizgi dizi direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 cok izlerdim bende kücükken. Goosebumps da süper diziydi ama kaldırmalarına cok üzülmüstüm.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben her zaman yeşil ranger'dim, sırf bu yüzden 3-4 arkadaşımla kavga etmiştim, sonra yeşil ortalardan kaybolunca ezik mode on olmuştum ama beyaz ile dönüşü güzel olmuştu, kimberley miydi neydi, taş hatunudu :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar