Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers Fanlari Buraya

DekaRanger

Öne çıkan mesajlar

PowerRangers turkiyede showtv tarafindan yayinlanmistir turkiyede 4 sezon gosterilmis sonra gosterim hakki dolmustur. pr aslinda bir amerikan dizisi degildir, pr`nin kokeni japonlara dayaniyor japonyada pr 1975 yilinda ilk bolumu yayinlanip o tarihten beridir hic araliksiz gosterilmistir halada gosteriliyor amerika bu japonyada cok tutulan diziyi sabans firmasi 1992 yilinda diziyi yayinlama hakkini almistir japon sezon ismiyle ZyuRanger dan baslamak uzere amerika ilk bolumunu yayinlamaya baslamistir.[signature][hline]Power Rangers Turkiye
http://www.powerrangers.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol, 20 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
Valla cok süperdi ama cocukluk günlerimde kaldı..Pembe rangerla beyazın aşk hayatı süperdi onu bilyirm

bende bunu yazıcaktım ya ehauehuea süper...pembeli zaten manyak bi hatundu...beyazlıyı çok seviyordum ben ya ehauehuahe :D[signature][hline]Yaş kaç bacım?
Sosyal ağlarda paylaş

bu threadi açmak için feyk acc açmak bence saçma, dalga geçerler diye mi korktun?
bende pokemoncuyum kardeşim yaşım 17 ama şimdi olsa bi gün bile kaçırmam.
varsın dalga geçsinler..
ayrıca kimberly rulz..
aşığım hüleynnn..
dasdsa..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Ehue zamanında ne seyrederdim bunları ya bi tane beyaz vardı gidip geliyordu bi de gold ranger vardı galiba,harni okuldan geşir gelmez hemen showtvyi açıp power rangers seyrederdim..Vay beee!! Bi de Ultrazord,megazord mu vardı neydi!![signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!!
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane gözlüklü şirin bir ranger vardı,yeşil ya da mavi miydi neydi rengi işte,ben de ona hastaydım,deli gibi izlerdim.ilk sezonlardan sonrakilerde gereksiz elemanlar gelince sinir olmuştum ama ilk sezonlarının delisiydim.
ya o gözlüklü olanın adını merak ettim şimdi,bi araştırmak lazım,kendileri çocukluk aşkımdı da:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...