DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 PowerRangers turkiyede showtv tarafindan yayinlanmistir turkiyede 4 sezon gosterilmis sonra gosterim hakki dolmustur. pr aslinda bir amerikan dizisi degildir, pr`nin kokeni japonlara dayaniyor japonyada pr 1975 yilinda ilk bolumu yayinlanip o tarihten beridir hic araliksiz gosterilmistir halada gosteriliyor amerika bu japonyada cok tutulan diziyi sabans firmasi 1992 yilinda diziyi yayinlama hakkini almistir japon sezon ismiyle ZyuRanger dan baslamak uzere amerika ilk bolumunu yayinlamaya baslamistir.[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 GO GO pavır reyncıııırzzzz!!!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 turkiyede belki siradan bir dizi ama japonyada bir efsane, power rangerslar dunyada yapilan en uzun dizi taa 75ten bu gune hic araliksiz surekli devam eden bir dizi[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne günlerdi beahh okuldan gelir power rangers izlerdim..[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 güzeldi güzel walla.[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ben yazici oglunda ise baslamistim tam is saatindeydi dizi bende diziyi kacirmamak icin cep televizyonu almistim sirf power rangers izlemek icin[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Valla cok süperdi ama cocukluk günlerimde kaldı..Pembe rangerla beyazın aşk hayatı süperdi onu bilyirm[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 BUTUN POWER RANGERS HAYRANLARINI BEKLERIZ HTTP://WWW.POWERRANGERS.COM.TR.TC GELIN SIZDE ARAMIZA KATILIN TURKIYEDEKI POWER RANGERS SEVGISINI YENIDEN YASATALIM...[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oldum olası sevmedim.. çok yalan geldi hep, bi kamera, biraz plastik, bi kaç peluş hayvan, biraz karton, biraz duman ,2-3 florasan ve "0" yetenek'le ben bile çekerim hatta daha yaratıcı bile olabilirim[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Arndiol, 20 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki: Valla cok süperdi ama cocukluk günlerimde kaldı..Pembe rangerla beyazın aşk hayatı süperdi onu bilyirm bende bunu yazıcaktım ya ehauehuea süper...pembeli zaten manyak bi hatundu...beyazlıyı çok seviyordum ben ya ehauehuahe :D[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi de pikachu vardı yok pokemon du o :)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu threadi açmak için feyk acc açmak bence saçma, dalga geçerler diye mi korktun? bende pokemoncuyum kardeşim yaşım 17 ama şimdi olsa bi gün bile kaçırmam. varsın dalga geçsinler.. ayrıca kimberly rulz.. aşığım hüleynnn.. dasdsa..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben hiçbirşeyden Power Rangers'ı izlerkenki aldığım hazzı alamadım. Ya da aldım bilemiyorum. Pawarengaaas[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben zeciyi seviyorum, zırhı da siyahtı falan. Sonra bunlar ninca gibi giyindiler o olmadı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gold Ranger Power [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu arada elimde eski uretim ilk versiyon power rangers figurleri var (hepsinden var) satmayi du$unuyorum alan varsa ula$abilir.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 pokemondan sonra power rangers bırakın şunları diorum dinletemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oy oy ılkokul yıllarımda ızlerdık hergun[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 pembeyi cok severim :) hastasıyımdır[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ehue zamanında ne seyrederdim bunları ya bi tane beyaz vardı gidip geliyordu bi de gold ranger vardı galiba,harni okuldan geşir gelmez hemen showtvyi açıp power rangers seyrederdim..Vay beee!! Bi de Ultrazord,megazord mu vardı neydi!![signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 suxtı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bi tane gözlüklü şirin bir ranger vardı,yeşil ya da mavi miydi neydi rengi işte,ben de ona hastaydım,deli gibi izlerdim.ilk sezonlardan sonrakilerde gereksiz elemanlar gelince sinir olmuştum ama ilk sezonlarının delisiydim. ya o gözlüklü olanın adını merak ettim şimdi,bi araştırmak lazım,kendileri çocukluk aşkımdı da:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Küçükken de tiksinirdim, şimdi de tiksiniyorum.. Ne kadar fani varsa hepsini kınıyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 küçükken bi ara severdim. sonraları nefret ettiğim halde izlemeye devam ettim. iğrenç geliyor artık. berbat hatta. aslında böyle rezillik olamaz :)[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 21 Haziran 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar