Maren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 arkadaşlar topicdeki gibi Gumpeditor u nerden bulabilirim Link verirseniz cok sewnicem saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Maren, 23 August 2003 18:43 tarihinde demiş ki: arkadaşlar topicdeki gibi Gumpeditor u nerden bulabilirim Link verirseniz cok sewnicem saolun... Ewet yokmu sölücek olan lutfen cok ihtiyacım war benimde he bişi daha war ben inside uo la id lere bakıorum yazıorum ama onun id si cıkmıor oyunda o yaptığım itemin değil duvar cıkıor ama paperdoll da da yapdım ama yine aynı yardım edersinz cok guzel olacak saolun.. Bilgi Paylaşıkdıkça Sevgi Iiyilikle Anlam Kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 http://uoidn.uoevolution.sm/files/gumpedit.zip[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 [Bu mesaj Smokey tarafından 23 August 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XxX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 uoidn.uoevolution.sm/files/gumpedit.zip kusura bakma ama hatalı link bozuk başka varsa onu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar