THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben mi bulamadım yoksa bu oyunda arabanın ışıklarının yakıp söndüremiyor muyuz? ispanya ve uk rallilerinde neredeyse yol görünmüyor ama ışıklar yok. oynanış sıfır, yolu göremiyorum ki!!! bir yolu yok mudur?[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ışık tuşu yok ı ıh,bi akşamki özel etaplarda otomatik yaniyor galiba ben esas yolu ağaçların dallarından falan göremiyorum eheh en güzel etaplarda U.S.A de bu arada[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet ben de aynı fikirdeyim en yüksek derecelerimi usada alıyorum isveç de güzel geldi bana, özellikle kar yağarken camın kenarındaki buğu hoşuma gitti. İçeriden oynaması bayağı zevkli orada :D[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-13- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ya beyler oyunun görüntüleri eskiye nazaran çok daha kötü bence ve cok daha kolay siz begendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hoşuma gitmeyen yanları var oyunun ama genelde gayet güzel olmuş ama çalıştırana kadar fıtık oldum o ayrı konu. sürekli windowsa atıyordu...[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gece yarışı yok mu? herneyse ben ona pek dikkat etmedim. zaten daha ilk etap aşırı karanlıktı. Bazı bölümlerde gerçekten yol gözükmüyor. Ama diğer rallilerde bu sorun yok[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-13- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Abi peugeot neden yok acaba? Bide bende yükleyene kadar öldüm :P Ama yinede kral oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 kontrolleri zor geldi. direksiyonumu alim arkadaştan bi de öyle deniim.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 U.K ta hakkaten pist gözükmüyor özellikle ilk etapta, hele ormana giriyorsunuz ben yolu göremedigim için artk yandaki bantlara bakarak viraj oldugunu anliyorum. Neyse U.S.A tan sonra Japan da da 1. olabildim sonunda Subaru nun bir arabasi açıldı :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 :( ben en fazla usa 3. sü olabilmiştim ilk sezonda e tabin yetenek meselesi :P[hline]Tim Duncan (MVP)'ın isim babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar