Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi karti numarasi nasil girilir

Remus

Öne çıkan mesajlar

Create Account - Account'u olmayanlar icin Acc olusturmak icin,

Manage Account - Accountu olup sifre imza vs... değiştirmek isteyenler için[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........

[Bu mesaj mozcan tarafından 11 Şubat 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Konuyla pek alakasi yok ama yeni topic acmak istemedim, simdi arkadaslar. Ben wow u aldim ama accountumu acmadim malum kredi karti lazim benim merak ettigim simdi ilk ay bedava peki daha sonraki odeme planim icin 1 aylik ve 3 aylik odeme planlari var ben simdi bir aylik odemeyi secdigim zaman kredi karti hesabindan para hemen cekilirmi yoksa ikinci aymi cekilir (malum ilk ay ucretsiz) birde her ay otomatik olarak cekilirmi bu para ben iptal etmedigim surece? yoksa uzatmak istiyormusunuz gibi bir onaylama sorusu gelirmi ? ayni sey mesela 3 aylik odeme planini secdim 4. ayin sonunda (malum ilk ay beles) bana yine uzatmak istiyormusunuz gibi bir soru gelirmi yada 3 ayin sonunda uzatmak zorundamiyim.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ödeme planı seçsen bile ilk ay para çekmiyorlar bedava süren bittiğinde çekiyorlar.

Ödeme planını seçtiğinde aksini söylemezsen ( iptal ettirmezsen ödemeyi) her ay veya artık hangi ödee plannı seçtiysen para çekiyorlar sürekli.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...