Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 5inci sayfada takilip kaldim numara nasil yazilir xxxx xxxx xxxx xxxx seklindeki son 4 tane verification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aralık varsa sitede aralıkları bırak kartta yazan 6 haneli sayıyı gireceksin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben kredi kartlarimi internet olayina actirmam gerekiyormu yoksa direkt kullanabiliyormuyum HSBC biri digerleri isbankasai maximum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 başvurman gerekli internete açık olması için,veya kartı açtırırken söylersen internet alışverişine açık halde geliyor kart. telefondan hemen hallederler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kredi kartı girmeden üyelik olmuyomu ilk ay beleşti ? edit: başka bir yolu yokmu bu gün girmem lazım oyuna [signature][hline]Nothing [Bu mesaj yevaud tarafından 11 Şubat 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hsbc de direk kullanimda sorun yasayacagini sanmiyorum[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bosluk birakmadan gir. kredi kartini girdikten sonra ilk ay beles. sonraki ay zaten vadesi gelmeden isterseniz durdurabiliyosunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir kredi kartından sadece bir kişimi yararlanabiliyor yoksa birden fazla kişi de kullanabilirmi? Bu konuda bir bilgi verilmişmi?[signature][hline]Deadmarine-Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kullanirsin tabi niye kullanamayasin. adam aldigi paraya bakiyo. para odendigi surece dert olmaz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Create account ve Manage account arasındaki fark ne anlıyamadım[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Create Account - Account'u olmayanlar icin Acc olusturmak icin, Manage Account - Accountu olup sifre imza vs... değiştirmek isteyenler için[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ [Bu mesaj mozcan tarafından 11 Şubat 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hım tamam saol ozaman create lıyoruz dogru gıdıyomusuz[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyla pek alakasi yok ama yeni topic acmak istemedim, simdi arkadaslar. Ben wow u aldim ama accountumu acmadim malum kredi karti lazim benim merak ettigim simdi ilk ay bedava peki daha sonraki odeme planim icin 1 aylik ve 3 aylik odeme planlari var ben simdi bir aylik odemeyi secdigim zaman kredi karti hesabindan para hemen cekilirmi yoksa ikinci aymi cekilir (malum ilk ay ucretsiz) birde her ay otomatik olarak cekilirmi bu para ben iptal etmedigim surece? yoksa uzatmak istiyormusunuz gibi bir onaylama sorusu gelirmi ? ayni sey mesela 3 aylik odeme planini secdim 4. ayin sonunda (malum ilk ay beles) bana yine uzatmak istiyormusunuz gibi bir soru gelirmi yada 3 ayin sonunda uzatmak zorundamiyim. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ödeme planı seçsen bile ilk ay para çekmiyorlar bedava süren bittiğinde çekiyorlar. Ödeme planını seçtiğinde aksini söylemezsen ( iptal ettirmezsen ödemeyi) her ay veya artık hangi ödee plannı seçtiysen para çekiyorlar sürekli.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Cok tesekkur ederim :) artik wow zamani demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar