hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 slash her zmn slashtım süper pozlar verid :D kolunda VR dovmesi super bi gobek yapmış :D gobekinnde pirzing ve o muhteşem soloları valla slashı gormedem olursem gozum acık giderm :D[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Velveti izledik de slashi ben daha tipli bişey biliyodum o ne lan kofte dudaklı bi adam cıktı karşıma. Alişya kiis var şimdi de. Aman aman, Tanrı Philadelphia'dan korusun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 will smith'e sinir oldum. herif kral tahtıyla filan çıktı. ne gerek vardı,bu adam kendini ne sanıyor filan dedim. gereksiz bir şovdu onunki kesinlikle.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 "DA KING IS 'ERE" diye hönkürdü bir de artis artis. Kafasına sıtma düşsün.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 [spo1=işte taraftar işte slash :-P][/spo][signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu adam o adam olmamalı diyorum eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 aptal ntv yüzünden başlangıç saatini bir sürü insan gibi 17.00 sanıp paul mccartney'in açılış show'unu kaçırdım. ki her yerde de 17.00 yazıyordu,tüm gazetelerde vs. neyse paul'ü izleyen varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi? bu arada live 8 yarın saat 20.05'te tekrar edilecekmiş ntv'de,bişeyleri kaçıranların haberi olsun.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 LAAAN PINK FLOYD SIRADA YAZDI LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 acaba tekrardan VR cıkarmı :-?[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şu an londra'da sting var![signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 rockstar'lar yaşlanmaz.yaşlanmamalı.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Beatlefan, 03 Temmuz 2005 00:03 tarihinde demiş ki: aptal ntv yüzünden başlangıç saatini bir sürü insan gibi 17.00 sanıp paul mccartney'in açılış show'unu kaçırdım. ki her yerde de 17.00 yazıyordu,tüm gazetelerde vs. neyse paul'ü izleyen varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi? bu arada live 8 yarın saat 20.05'te tekrar edilecekmiş ntv'de,bişeyleri kaçıranların haberi olsun. heryerde 4 yaziyordu aslinda. sting def leppard UB40 maroon 5 Mariah Carey Robbie Williams The Who The Cure Pink Floyd kaldi, aynen bu sirayla.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 slashı gordum ya ben o baan yeter :P[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bugünkü sabah,hürriyet,milliyet ve dün gece baktığım ntv'nin teletex'inde 17.00 yazıyordu. benim de evden çıkmam gerekti maalesef sabah. herkes de bana konserin 17.00'de başlayacağını söylüyordu üstelik. artık paul'ün açılışını yarın izleyeceğim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 konser sabaha karşı biteceğine göre Pink Floyd gecenin bir körü çıkmış olacak öyle mi ? valla kırılma noktam diye birşey yoktur , hemen kırılırım uyurum :([signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 every breath you take'i söylüyor sting,harika! bayılırım bu şarkıya. siz de benim gibi türk kahvenizi için,tüm gece ayakta dikileceğinize garanti ediyorum. üstelik paul en son çıkıp kapanışı yapacağı için kaçırmak istmem,4e kadar uyanık olmam lazım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kalan herkese ya 50 dakka duşucek ya da 30 dakka kalan 20 dakkalar Pink Floyda eklenecek, yihu![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ya birşey soracam U2 yalan mı oldu kaçırdık mı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 başka mesajlar da vardı bence,şarkı seçimleri genelde mesaj içerikli olmasına dikkat edilerek olmuş. her müzisyenin söylediği şarkılarda mesaj vardı,ama sting bunu daha iyi ve gösterişli biçimde yaptı,orası ayrı tabii.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 U2 paul mccartney ile açılışı yaptı,sonra çıktılar mı hatırlamıyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 madonna'nin musicde gayet mesaj kaygiliydi[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 U2 Paul McCartney ile çıktıktan sonra Paul McCartney ayrıldı, U2 devam etti..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mariah carey bittimi?[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Robbie Williams geldi We will rock you diye coşturdu devam ediyor kendisi. Fazla yanaşmayın ehe. Bu arada the Who bayagı eski ya seveni kalmış mıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Aslında James Brown gelse, Gerap diye coştursa, off.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar