ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben Client 2.0.3ü Editlemek İstiyorum Şimdilik Forumlarda Arattırdım Ayrıntılı Bir Şey Bulamadım.. Sadece 203ün Arka Planını Değiştiricem Yardımcı Olacak Arkadaslara Şİmdiden Tesekkür ve Msn Adresimi Eklemelerini Rica Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Gump Editor ile yapabilirsin Gum Editor ile verdata.mul u acip 5500 nolu resmi degiştirdigin taktirde clientin arka resmi degişecekdir. daha detayli aramayi verdata edit diye ararsan daha iyi sonuç bulabilirsin.Iyi calişmalar.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben programı bulamadım bana bir link verirmisin bak msni mi verdim eklesene konusalım.. 5500nolu resmi nasıl değiştiricem şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İşe gitmicek olsaydim yardimci olurdum ama işe gitmem gerekiyor bundan dolayi msn de acamıyorum.Aramada iyi sonuclar bulabilirsin kolay gelsin.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben yardım edeyim.İStersen burdan konusalım istersen msnden sen en yisi msn adresini pmden at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar