arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 :hrr: harddisk doluo hmm yer kalmadı naapayım çok zeki işletim sistemiyim ya, sileyim bari bak şu dosya gereksiz sildim farkına bile varmadın di mi 2. kere oldu bu olay daha önce harddisk doldu diye uo nun patchini sildiydi o sırada uo patchliodum ve recycle bin e de atmıo direk silio norton un recover olayı ile tespit etmiştim şimdi de 2 tane film çekiodum onları silmiş norton sayesinde recover ettim kazaa sorun çıkarmaz umarım da patlamaz 500 mb download :hrr: nasıl engellenir bu bi ayarı yok mu?[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kazaa algılamadı her zamanki gibi[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 o xp deil kazaa dan oluyo galiba yer kalmadığı zaman kazaa indirmediğin bi dosyayı silip indirdiğine devam ediyo o an waiting de de bekliyen olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 uo patch i de kazaa silmiş olamaz[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 disc cleanup ile mi oldu bu olay? onun yerine system mechanic falan kullanmanı öneririm...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 "şunnarı silemmi " dediğinde hayır deyiver kendin silersin elle[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ya bende diorum neden silinio dosyalar. Ya ben bunu indirdim d:yedekprg nin altına atmıştım diorum. lazm oluo bakıorum yok mesela gspot programı vardı kim sildi diorum. ben eve gidince xP'yi bi döviim[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 himm şimdi fark ettimde senin olay farkliymiş kendi silio sanirim ? baktım şimdi bayağı bi araştirdim fakat böyle bi olayin yapildiğina dair bi iz bile bulamadim :) bırak düzelmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 xp default ta bir tomar kıl özellikle geliyor. yok hata mesajı yollayayım mı, yok bu dosyanın uzantısını açanı internetten ayarım mı? elleşme kardeşim rahat bırak diyesi geliyor insanın. Yeni bilgisayar öğrenenlerin kafasını karıştırmaktan başka bişi değil. Ondan sonra akrabalar evi arıyor hata mesajı yollayalım mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sorun şudur ki hata mesajı falan vermio sileyim mi de demiyor siliyor ve geri alamıyorsun recycle binden norton sayesinde recover ediyorum[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 virüs taraması yaptın dimi xp'de otomatik bir ayar yok hdd'de yer kalmazsa direk bişiler sil diye. uyarı gelir önce hdd'de yer azaldı diye.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Evet XP de cidden böyle "kendiliğinden sil dağıt" gibi bir özellik yok .. Bence senin sorunun Norton dan bile kaynaklanıyor olabilir :) (Norton Disc Doctor bir kaç yıl önce HDD mi bozduğundan beri hiç bir Norton programını yaklaştırmadım bilgisayarıma, ve çevremdeki insanların yaşadığı pek çok kötü olay bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi bana .. ) Bence sen önce cidden Norton'u bi uninstall et.. (Nasılsa tekrar install edebilirsin istediğinde .. ) Eğer sorunun hala devam ederse XP yi baştan kur demekten başka çare yok sanırım ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 sadece norton antivirus var[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar