Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laaaan XP döverim seni laaaan!

arcane

Öne çıkan mesajlar

:hrr:

harddisk doluo hmm yer kalmadı naapayım çok zeki işletim sistemiyim ya, sileyim bari bak şu dosya gereksiz sildim farkına bile varmadın di mi

2. kere oldu bu olay

daha önce harddisk doldu diye uo nun patchini sildiydi
o sırada uo patchliodum
ve recycle bin e de atmıo direk silio
norton un recover olayı ile tespit etmiştim

şimdi de 2 tane film çekiodum onları silmiş
norton sayesinde recover ettim
kazaa sorun çıkarmaz umarım da patlamaz 500 mb download
:hrr:
nasıl engellenir bu bi ayarı yok mu?[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün
Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar
Sosyal ağlarda paylaş

xp default ta bir tomar kıl özellikle geliyor. yok hata mesajı yollayayım mı, yok bu dosyanın uzantısını açanı internetten ayarım mı? elleşme kardeşim rahat bırak diyesi geliyor insanın. Yeni bilgisayar öğrenenlerin kafasını karıştırmaktan başka bişi değil. Ondan sonra akrabalar evi arıyor hata mesajı yollayalım mı diye?
Sosyal ağlarda paylaş

sorun şudur ki hata mesajı falan vermio
sileyim mi de demiyor
siliyor
ve geri alamıyorsun recycle binden
norton sayesinde recover ediyorum[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün
Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar
Sosyal ağlarda paylaş

Evet XP de cidden böyle "kendiliğinden sil dağıt" gibi bir özellik yok .. Bence senin sorunun Norton dan bile kaynaklanıyor olabilir :)
(Norton Disc Doctor bir kaç yıl önce HDD mi bozduğundan beri hiç bir Norton programını yaklaştırmadım bilgisayarıma, ve çevremdeki insanların yaşadığı pek çok kötü olay bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi bana .. )

Bence sen önce cidden Norton'u bi uninstall et.. (Nasılsa tekrar install edebilirsin istediğinde .. )

Eğer sorunun hala devam ederse XP yi baştan kur demekten başka çare yok sanırım ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece norton antivirus var[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...