Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Popeye ahhah bghjghvkgcfkm[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Drake, 01 Şubat 2003 23:03 tarihinde demiş ki: vay be uzayda ilk olen insanlar diye tarihe adlari gecti[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj Drake Rekor kırdın hocam... Uzayda ölen ilk insan 1970 - 1990 arasında bir tarihte öldü![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 16NIN AKIBETİ 1-16 Ocakta yola çıkıldı 2-16 gün uzayda kalındı 3-16.16da gelecekti. 4-16.00 da iletişim kesildi(yani 16 dakka önce) 5-Dallasın 160km dışına düştü...[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: fizban, 02 Şubat 2003 22:14 tarihinde demiş ki: milliyetteki haber sanki :P ayrıca ayrıca 16.16 türkiye saati ile sanki ve bi şey ifade etmio sanki ..[hline]i know that i was born and i know that i’ll die. the in between is mine. i am mine. bunu kendim buldum valla[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Popeye, 02 Şubat 2003 09:10 tarihinde demiş ki: savaşa 200 milyar dolara yakın veya daha fazla bütçe ayırmış bi ülkeye pek koymaz be :)) ayrıca 2.2 milyar dolar nedir yav :) yahya demirel ve dinç bilgin 1 gecede hortumladı nerdeyse o kadar parayı ehe[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Mekiğin fiyatı değilde orada yapılan araştırmaların sonuçlarını kaybettiler asıl sorun o olsa gerek. Dahası bu araştırmalar için harcanan miktar hiçde küçümsenmeyecek bir miktar olsa gerek.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 niye hortladı lan bu konu! 3 harfliler ve ota boka spoiler veren gerzekler bastı forumu.. edit:ben hortlatmadım lan en üsteydi konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 HAHAHA Bi an sevindim ama action oluo uzaylılar gelio diye meteor filan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Her hortlayan başlık ve yine "zamanında mal mal birşeyler yazdım mı acaba" korkusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 said: :rock:Mevlana..:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar