batu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Lethe, cevap icin tesekkur ancak pek aciklayici degil, oyunu launch edince yine char. creation bolumune gidiyor ve sonrasi bildik Morrowind. Bloodmoon a nasil gecicem? slm ve saygilar, batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Emin değilim ama mesela Tribunal'ı oynamak için oyunu bitirmek gerekiyordu, Bloodmoon içinde gerekebilir[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bloodmoon u yüklediğinde ordaki patch/yeni itemları falan kullanabilirsin.. fakat hikayesini bilmiyorum daha almadım..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 trıbunal ı oynamak ıcın morrowınd ı bıtırmek gereklı degıl ... bloodmoon a baslamak ıcınde gereklı oldugunu zannetmıyorum (zaten trıbun u bıtırmıs oldugumdan denemedım) ... bloodmoon a baslamak ıcın ... harıtanın en sol ustundekı sehır (khull) a gıdeceksın ... orada lımandakı sagdakı adam senı goturuyor ... morrowınd ın ana harıtasını acarsan zaten harıtanın en sol ustune eklenmıs yenı bır ada/kıta goruyorsun ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 25 June 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar